Фахівцями Снятинського відділу Коломийського районного відділу  ДУ «Івано – Франківський ОЦКПХ МОЗ»  продовжується робота по заключенню та виконанню договорів про надання послуг у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення

Фахівцями Снятинського відділу Коломийського районного відділу ДУ «Івано – Франківський ОЦКПХ МОЗ» продовжується робота по заключенню та виконанню договорів про надання послуг у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення

  • Переглядів: 40

Фахівцями Снятинського відділу Коломийського районного відділу  ДУ «Івано – Франківський ОЦКПХ МОЗ»  продовжується робота по заключенню та виконанню договорів про надання послуг у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення.

Особиста гігієна  - наш захист

Особиста гігієна - наш захист

  • Переглядів: 30

Снятинський відділ Коломийського районного відділу ДУ « Івано – Франківський ОЦКПХ МОЗ» нагадує, що дотримання правил особистої гігієни може захистити від негативного впливу зовнішніх подразників, запобігти інфекційним захворюванням та отруєнням.

Літні дитячі хвороби або як захистити здоров'я дитини на відпочинку

Літні дитячі хвороби або як захистити здоров'я дитини на відпочинку

  • Переглядів: 82

   Під час літніх канікул у школярів з'являється довгоочікувана можливість відпочити, а у їхніх батьків  - поліпшити здоров'я дітей. Але літо це не тільки радість , а й небезпека захворювань. І не важливо, де ви відпочиваєте: на морі або в лісі за містом. Тому, щоб ефективно протистояти різним недугам, потрібно знати наступне:

Гострі кишкові інфекції: причини, клінічні симптоми та профілактика

Гострі кишкові інфекції: причини, клінічні симптоми та профілактика

  • Переглядів: 74

Гострі кишкові інфекції є загальною глобальною проблемою охорони здоров’я. Найчастіше вони вражають шлунок або кишечник і, зазвичай, призводять до діареї (проносу). Більшість гострих кишкових інфекцій не є серйозними та проходять без лікування через кілька днів. Однак, для деяких груп населення діарейні захворювання спричиняють високий ступінь захворюваності та смертності. У людей похилого віку, маленьких дітей та людей з хронічними захворюваннями або ослабленою імунною системою може швидко наступити зневоднення, що без своєчасного надання медичної допомоги може призвести до смерті. Небезпечні кишкові інфекції під час вагітності: зневоднення та інтоксикація організму жінки ведуть до викидня або провокують кисневе голодування плоду.

Щодо захворюваності на COVID-19 на території Снятинської ТГ

Щодо захворюваності на COVID-19 на території Снятинської ТГ

  • Переглядів: 32

Інформую Вас, що станом на 12.06.2023р. на території Снятинської ОТГ від початку пандемії підтверджено 5194 випадки захворювання на COVID-19, показник захворюваності на 100 000 населення становить 12553,17 (обласний показник захворюваності на 100 000 населення становить 14719,57). Від початку пандемії всього позитивних результатів у дітей до 17 років 268 (5,2% від усіх захворілих на COVID-19).

Порадник

Гід державних послуг. Банер