ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ЗІНОВІЯ ХРАПКА

  • 960

    8 січня у с. Завалля відбувся традиційний турнір з шахів приурочений пам’яті Зіновія Храпка. Участь у змаганнях взяли жителі Снятинської громади та гості із Заболотівської громади та Коломиї.
    Розпочалися змагання з урочистого відкриття. Спортсменів вітали Микола Кузенко, староста Старостинського округу та Марія Шиньковська, депутат міської ради. Вони привітали усіх присутніх з Різдвом Христовим. Побажали усім здоров’я, добра та миру. А також подякували за збереження пам’яті про визначного краянина та популяризацію гри в шахи. Далі хвилиною мовчання вшанували пам’ять З. Храпка.
    У змаганнях взяли участь: Данилюк Ярослав, Волощук Василь, Кузик Василь, Кузик Юрій із Прутівки; Гнідан Мирослав, Вітишак Василь, Тодорук Ігор з Хутора-Будилова; Оробець Андрій із Залуччя; Савчук Олекса з Будилова; Гуменюк Василь з Олешкова; Дроздавський Іван зі Снятина; Андрусяк Василь, Бойцан Володимир з Коломиї; Бурдяк Хризант та Лакуста Віктор із Завалля.
    У декілька годинних змаганнях перемогу здобув коломиянин Андрусяк Василь. Друге місце посів його земляк Бойцан Володимир. Бронзова нагорода дісталася прутівчанину Кузику Юрію.


Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису 

Інші новини

Всі новини