ТУРНІР ПАМ’ЯТІ ЗІНОВІЯ ХРАПКА

  • 942

    8 січня у с. Завалля відбувся традиційний турнір з шахів приурочений пам’яті Зіновія Храпка. Участь у змаганнях взяли жителі Снятинської громади та гості із Заболотівської громади та Коломиї.
    Розпочалися змагання з урочистого відкриття. Спортсменів вітали Микола Кузенко, староста Старостинського округу та Марія Шиньковська, депутат міської ради. Вони привітали усіх присутніх з Різдвом Христовим. Побажали усім здоров’я, добра та миру. А також подякували за збереження пам’яті про визначного краянина та популяризацію гри в шахи. Далі хвилиною мовчання вшанували пам’ять З. Храпка.
    У змаганнях взяли участь: Данилюк Ярослав, Волощук Василь, Кузик Василь, Кузик Юрій із Прутівки; Гнідан Мирослав, Вітишак Василь, Тодорук Ігор з Хутора-Будилова; Оробець Андрій із Залуччя; Савчук Олекса з Будилова; Гуменюк Василь з Олешкова; Дроздавський Іван зі Снятина; Андрусяк Василь, Бойцан Володимир з Коломиї; Бурдяк Хризант та Лакуста Віктор із Завалля.
    У декілька годинних змаганнях перемогу здобув коломиянин Андрусяк Василь. Друге місце посів його земляк Бойцан Володимир. Бронзова нагорода дісталася прутівчанину Кузику Юрію.


Фото без опису   Фото без опису  Фото без опису