СНЯТИН ТУРИСТИЧНИЙ

  • 811

   

  З метою формування туристичної привабливості регіону, популяризації пам’яток історії та культури у 2020 році Снятинська міська рада взяла участь в Конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад. З-поміж 176 проєктів, поданих на конкурс, наш проєкт «Снятин туристичний» став одним з переможців. 
   В рамках реалізації проєкту в м.Снятин біля ратуші встановлено велику інтерактивну карту міста, на якій можна вибрати історичну пам’ятку міста. На самих пам’ятках встановлено візуальні і звукові інформаційні табло з озвученням декількома мовами. Враховуючи географію туристичних потоків нашого міста, для озвучення вибрано три мови – українська, англійська та польська. Загалом в місті встановлено 20 таких інформаційних табло на основних пам’ятках архітектури, в яких міститься інформація про дату будівництва, відомості про архітектурний стиль, що знаходиться в даній будівлі зараз. Вся інформація доповнена QR-кодами з посиланнями на канал “Ютуб”.    
   Реалізація цього проєкту допоможе привернути увагу туристів до історично - культурної спадщини міста Снятин, пізнати та відкрити для себе архітектурні пам’ятки, збільшити потік туристів та охочих ознайомитись і відкрити для себе колоритну перлину Покуття, а також дозволить розвивати туризм у місті за будь-яких умов.

 

 

Фото без опису    Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

 

Інші статті

Всі статті