ОГОЛОШЕННЯ

  • 294

 

ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ РІДКИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ НА ТЕРИТОРІЇ СНЯТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

    Снятинська міська рада Коломийського району Івано-Франківської області повідомляє про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів, що утворюються на території Снятинської міської територіальної громади.

  Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Організатор конкурсу – Виконавчий комітет Снятинської міської ради, адреса: 78301, м.Снятин, пл.Незалежності України,1, Коломийського району, Івано – Франківської області.

  Підстава для проведення конкурсу:

Ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Рішення Виконавчого комітету Снятинської міської ради №22-01/2022 від 18.01.2022р. «Про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів».

   Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів:

Місце: м.Снятин, пл.Незалежності України,1, зал засідань

Дата: 23 лютого 2022р., о 10.00 год.

   Для отримання детальної інформації щодо подання конкурсних пропозицій та умов надання послуг з вивезення побутових відходів слід звертатися до начальника відділу економічного розвитку, комунального господарства, транспорту, підтримки аграрного сектору, інвестицій та міжнародного співробітництва Ганжі Оксани Василівни, тел.0970394220, ел.пошта:economicpart@ukr.net

  Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

1.Наявність матеріально-технічної бази.

2.Вартість надання послуг.

3.Досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів не менше одного року

4.Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

  Характеристика території та об’єктів утворення побутових відходів, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів:

Всі населені пункти громади. Об’єкти утворення: індивідуальні житлові будинки, багатоквартирні будинки, бюджетні та інші підприємства та установи, їх підрозділи, інші.

  Способи, місце та кінцевий термін подання конкурсних пропозицій:

Спосіб: особисто або поштою.

Місце: 78301, м.Снятин, пл.Незалежності України,1, Коломийського району, Івано – Франківської області.

Кінцевий строк: до 17.00 год 22 лютого 2022р.

 Місце та спосіб отримання конкурсної документації:

Адреса: 78301, м.Снятин, пл.Незалежності України,1, Коломийського району, Івано – Франківської області.

Спосіб: особисто або поштою протягом трьох робочих днів після надходження заяви про участь у конкурсі.

 

Вимоги до конкурсних пропозицій:

    Конкурсна пропозиція подається у формі письмової заяви за підписом уповноваженої посадової особи учасника, до якої додаються документи згідно переліку.

Конкурсна документація прошита, пронумерована та скріплена печаткою подається у запечатаному конверті. Конкурсна пропозиція повинна мати реєстр наданих документів, в якому перераховуються найменування документів в складі конкурсної пропозиції із зазначенням номерів сторінок, на яких вони знаходяться.

Конкурсна пропозиція подається в запечатаному конверті, у місцях склеювання якого повинні міститись відбитки печатки учасника процедури конкурсу. На конверті повинно бути зазначено «На конкурс з визначення виконавця послуг з вивезення рідких побутових відходів на території Снятинської міської територіальної громади», вказано найменування, місцезнаходження організатора конкурсу, повне найменування (прізвище, ім’я, по-батькові) учасника конкурсу, його місцезнаходження (місце проживання), ідентифікаційний код за ЄДРПОУ, номери контактних телефонів, маркування "Не відкривати до 23 лютого 2022року".

Фото без опису

 

Інші інше

Всі інше