ВІДДІЛ ОСВІТИ, МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ ТА СПОРТУ СНЯТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОЛОМИЙСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  • 282

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
на виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про ефективне використання державних коштів» від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

 

Найменування предмета

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

03220000-9 за ДК 021-2015: – Овочі, фрукти та горіхи (Свіжі овочі та фрукти – 2 лоти:

Лот 1- Овочі свіжі;

Лот 2 - Фрукти свіжі)

 

 

 

Оголошується повторно, підстава: п.1 ч. 2 ст. 32 ЗУ "Про публічні закупівлі", а саме, тендер UA-2022-01-13-006715-a автоматично відмінено електронною системою закупівель, у зв'язку з поданням для участі у відкритих торгах менше двох тендерних пропозицій.

Відкриті торги,

UA-2022-01-31-002005-b


237 900,00 грн. з ПДВ

 

Технічні та якісні характеристики предмету закупівлі обумовлені необхідністю забезпечувати заклади Замовника якісним продуктами харчування. Для оцінки якості зазначено вимоги щодо відповідності продукту харчування встановленим показники якості та безпечності харчових продуктів відповідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вимогам ДСТУ  якості щодо ґатунку товару, доброякісності, тощо,  з урахуванням вимог «Норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305.

ЛОТ 1 – Овочі свіжі (Капуста білокачанна – 1500 кг; Капуста цвітна – 300 кг; Буряк – 1200 кг; Морква – 2000 кг; Цибуля – 1200 кг; Помідори – 200 кг; Гарбуз продовольчий – 300 кг; Перець солодкий – 70 кг.):

Капуста білокачанна: головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками, зачищенні до щільно прилеглих зелених або білих листків. Без стороннього запаху та присмаку. Без ознак гнилі. ДСТУ 7037:2009.

Капуста цвітна: суцвіття тверді, щільні, із забарвленням всієї гамми від білого до кремового, без таких дефектів як плями, листки у середині суцвіть, пошкодження гризунами, комахами, хворобами. Допускаються незначні дефекти форми і розвитку, забарвлення та незначне опушення. Не допускається зім’яті та пошкоджені морозом. Листки повинні мати свіжий вигляд. Без стороннього запаху та присмаку. Без ознак гнилі. ДСТУ 3280-95.

Буряк: коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплоду. Допустимі коренеплоди з відхилами за формою, але не потворні. М’якуш соковитий, темно-червоний різних відтінків залежно від особливостей ботанічного сорту. Без стороннього запаху та присмаку. Без ознак гнилі. ДСТУ 7033:2009.

Морква: коренеплоди свіжі, цілі, здорові, чисті, не зів'ялі, не тріснуті, не пошкоджені шкідниками, без зайвої зовнішньої вологості, типових для даного сорту форми і забарвлення, з довжиною бадилля не більше 2 см або без бадилля, але без ознак загнивання у ділянці. Допускаються коренеплоди з незначними відхиленнями за формою. Колір – оранжево-червоний. Очищена від землі сухим способом. Без стороннього запаху та присмаку. Без ознак гнилі. ДСТУ 7035:2009.

Цибуля: відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками і висушеною шийкою від 2 до 5 см включно, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками і хворобами; без механічних пошкоджень. Без стороннього запаху та присмаку. Без ознак  гнилі. ДСТУ 3234-95.

Помідори: плоди свіжі, цілі, чисті, щільні, неперестиглі, типової для ботанічного сорту форми (округлої, плоскої, подовженої та сливовидної), без механічних пошкоджень і сонячних опіків, з плодоніжкою або без плодоніжки, не пошкоджені сільськогосподарськими шкідниками. Смак та запах – властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху та смаку. ДСТУ 3246-95.

Гарбуз продовольчий: свіжий, різної форми, жовтого кольору, різного продовольчого  сорту, чисті, без зайвої зовнішньої вологи, не зів`ялі, без трішин та ушкоджень, солодкі з притаманним ароматом для даного сорту. М’якуш соковитий. Без стороннього запаху та присмаку. Без ознак гнилі. ДСТУ 3190-95.

Перець солодкий: свіжий,  плоди повинні бути доброї якості з характерними ознаками для ботанічного сорту, твердими, без плям різної форми  будь-якого товарного виду з плодоніжками, без підвищеної поверхневої вологості, без стороннього запаху і/чи присмаку, непошкодженими, доброякісними (без ознак гниття чи псування), чистими, свіжими на вигляд. ДСТУ 5044:2008.

ЛОТ 2 – Фрукти свіжі (Мандарини – 800 кг; Апельсини – 1000 кг;
Яблука –  3800 кг):
свіжі, зрілі, здорові, не в’ялі, без пошкоджень шкідниками, хворобами. Цілі, чисті, без надривів шкіри, тріщин, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками. Плоди однакові за формою і за забарвленням, розміром від 6 см до 8 см., за кольором, сортом. Товар не повинен містити ГМО. Запах і смак притаманний відповідному сорту, солодкий. Без стороннього запаху та присмаку. Без ознак гнилі. ДСТУ 8323:2015; ДСТУ 4948:2008; ДСТУ ЕЭК ООН FFV-14-2007.

Продукція  повинна відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів», «Про дитяче харчування», спільних наказів МОН України та МОЗ України №298/227 «Про затвердження Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах», №620-563 «Щодо невідкладних заходів з організації харчування дітей у дошкільних, загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах».

Доставка Товару, проведення навантажувально-розвантажувальних робіт, забезпечується Постачальником власними силами. Постачальник гарантує Замовнику беззаперечну доставку Товару до закладу Замовника в певний час,  необхідній кількості, без пошкоджень, безпосередньо та відповідно до вимог Замовника, санітарно-очищеним транспортом.

При поставці кожної окремої партії товару забезпечити наявність у водія та експедитора чинної особової медичної книжки.

Поставка – два рази на тиждень, за заявками Замовника в особі керівників закладів.

Строк поставки - до 31.12.2022 р.(включно).

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі визначено методом порівняння ринкових цін (відповідно до Наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі»)

Для розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі та розміру бюджетного призначення застосовано ціну:

Капуста білокачанна – 15,00  грн./кг.;

Капуста цвітна – 40,00  грн./кг.;

Буряк – 15,00  грн./кг.;

Морква – 15,00  грн./кг.;

Цибуля– 15,00  грн./кг.;

Помідори – 50,00  грн./кг.;

Гарбуз продовольчий – 15,00  грн./кг.;

Перець солодкий – 70,00  грн./кг.;

Мандарини  – 50,00  грн./кг.;

Апельсини – 40,00  грн./кг.;

Яблука – 10,00  грн./кг.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Інші статті

Всі статті