Відбувся ІІ етап конкурсу з образотворчого мистецтва серед вихованців центру позашкільної освіти «Сокіл»

  • 449

 

Сьогодні в центрі позашкільної освіти «Сокіл» відбувся ІІ етап конкурсу з образотворчого мистецтва серед вихованців центру у вигляді виставки робіт. Впродовж січня-лютого цього року, перебуваючи на дистанційному навчанні, вихованці відділу «Художня школа» та гуртків «Маленькі художники» і «Живопис» малювали свої роботи у двох номінаціях «Пейзаж» та «Фрагменти архітектури» рідного краю. За результатами виставки, фотографії робіт переможців будуть представлені на ІІІ етапі обласного конкурсу з образотворчого мистецтва. Після перегляду та обговорення журі визначили переможцями конкурсу наступні роботи:

- номінація «Пейзаж» І місце - середня група: Бигар Софія, за роботу «Нічний пейзаж», гурток «Маленькі художники» (керівник Когут О.В.) та старша група: Шапка Антоніна, за роботу «Річка», відділ «Художня школа» (керівник Камінська С.Д.).

- номінація «Фрагменти архітектури» І місце – середня група: Толста Анжела , за роботу «Весна в Снятині», відділ «Художня школа» (керівник Чудак О.Д.) та старша група: Дмитришин Олександр, за роботу «Фрагменти архітектури», відділ «Художня школа» (керівник Камінська С.Д.).