У СНЯТИНІ ВШАНУВАЛИ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

  • 464

У Свято-Троїцькому Соборі відбулася панахида за загиблими та померлими учасниками бойових дій на території інших держав за участю священників, учасників бойових дій, міського голови, представників міської ради, громадських організацій, керівників установ, небайдужих мешканців громади. Після спільної молитви всі вирушили до пам'ятника воїнам загиблим в Афганістані та поклали квіти і запалили свічки пам’яті.

«Сьогодні ми вшановуємо тих, хто воював на території інших держав, тих, хто віддав своє життя, виконуючи свій військовий обов’язок. Тисячі бійців не повернулися в Україну. Але вони живуть у пам’яті матерів, дружин, дітей, бойових друзів.

Пам’ятати про тих, хто сьогодні не з нами, віддати честь загиблим у страшних війнах – священний обов’язок кожного з нас. Висловлюємо шану та повагу також тим, хто продовжує й зараз миротворчу справу, захищаючи право кожного з нас на свободу та територіальну цілісність нашої держави. Бажаю усім щастя, спокою, миру”, - відзначив міський голова Анатолій Шумко.

“Кожна війна є безглуздою і беззмістовною, окрім тої, що ведеться за власну землю, за свій народ. Всі ми виконували свій конституційний військовий обов’язок. Роки, що пройшли на чужій землі, об’єднали нас в одну велику родину, де біль одного віддається болем інших, а радість стає загальним почуттям. За кожним воїном – свій життєвий подвиг, своя доля. Хтось повернувся цілий і неушкоджений, а хтось – скалічений. Тож бажаю усім своїм побратимам здоров’я, мирного неба та всіх земних благ”, - зауважив голова Снятинської спілки ветеранів Афганістану Іван Пирогов.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису  

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису