ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ОСББ

  • 662

    

Снятинська міська рада інформує, що з січня 2019 року в Україні було впроваджено норму з обов’язкової професійної атестації управителів багатоквартирних будинків.

Згідно частини 5 статті 18 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» кожен управитель –  юридична особа зобов’язаний мати у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».

Відповідно до вищевказаної норми, було розроблено Постанову Кабінету Міністрів України від 28.11.2018 № 1010 «Деякі питання професійної атестації за професією «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)», яка прийнята з метою з метою врегулювання питання здійснення професійної атестації  за професією «менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків).

Подати заявку та отримати більш детальну інформацію про дати проведення професійної атестації, вартість, тощо можна по телефону (093) 392-16-22 або шляхом надсилання листа на пошту: auz01@ukr.net

Фото без опису

Інші інше

Всі інше