ДОРОГІ ЖИТЕЛІ НАШОЇ ГРОМАДИ!

  • 513

Насамперед дякую усім вам за ту роботу, яку кожен із вас робить для наближення нашої спільної перемоги! Сьогодні надзвичайно важливо залишатися людьми!

У нашій громаді вже зареєструвалося і проживає багато тимчасово переміщених осіб. Знаючи про поведінку деяких із них – чудово розумію ваше невдоволення. Але усі ми повинні зрозуміти, що першими переселенцями були люди з великими статками, які проживали в європейських умовах (вони мають змогу оплатити собі житло, харчування). Потім до нас приїхали люди середнього достатку – вони також вже знайшли свою нішу.

Найголовніше, зараз ми повинні бути готовими приймати у себе тих, кого виводять по «зеленому» коридору, для яких будь-який прихисток буде найціннішою допомогою. Це громадяни із міст та селищ, котрі найбільше постраждали від агресії російських окупантів та пережили одні з найскладніших днів у своєму житті, які залишилися без домівки, без грошей, без одягу, без їжі…

Тож уже найближчими днями очікуємо збільшення запиту на житло та теплу їжу! Усі, хто готовий допомогти таким людям просимо залишати свої контактні дані за телефоном: 0951663401 (Ніцович Оксана Ігорівна).

Зараз такий непростий час, який нам всім треба пережити, і пережити достойно, навіть інколи пробачаючи те, що в мирні дні ніколи б не пробачили!