ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ ПОТРІБНІ РЕЧІ ВЕСНЯНО-ЛІТНЬОГО ГАРДЕРОБУ!

  • 214

За місяць прийому і видачі гуманітарної допомоги у вигляді одягу, взуття та інших речей першої необхідності варто відзначити добро і милосердя наших краян, які працюють за кордоном, підприємців і депутатів, представників старостинських округів, учнів міських шкіл, працівників культури та освіти, окремих жителів міста Снятин і сіл територіальної громади.

Люди як ніколи проявляють своє добро, кожен об’єднаний у бажанні допомогти хоч чимось і приходять із щирою душею, дехто пропонує свою допомогу одягом, зокрема верхнім.

Наразі у волонтерському штабі, що в Снятинському БК (вул. Театральна, 3) є нагальна потреба у легких речах весняно-літнього гардеробу, як одязі, так і взутті. Такого одягу потребують вимушені переселенці, жінки, молодь, діти, старші чоловіки. Адже більшість з них втікали від війни з однією тривожною валізкою і мінімальним запасом речей ще в березні, коли було холодно. Просимо зробити ревізію своїх шаф. Одяг та взуття обов'язково мають бути чистими і охайними, актуальними до часу.