"ВПРОВАДЖУЄМО НАЦІОНАЛЬНУ ПЛАТФОРМУ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ", - інформує Снятинське управління Держпродспоживслужби.

  • 164

 

З метою забезпечення продовольчої безпеки держави та для допомоги підприємствам у налагодженні безперебійної операційної роботи, відбудові харчових ланцюгів з продажу виробленої продукції та постачання сировини та відновленні логістичних зв’язків, Держпродспоживслужбою України за підтримки Офісу Президента України, Міністерства економіки та Міністерства аграрної політики та продовольства створено Національну платформу продовольчої безпеки.

Цінність платформи полягає в доступі користувачів до актуальної інформації та можливості прямого контакту між покупцем та постачальником.

Перевагою платформи є можливість замовлення логістичних послуг.

Національна платформа продовольчої безпеки надає можливість державним органам, комерційним структурам та волонтерським організаціям оперативно взаємодіяти та вирішувати питання постачання товарів, у яких є потреба на місцях.

Снятинське управління Держпродспоживслужби щоденно працює над впровадженням процесів, спрямованих на забезпечення продовольчої безпеки громад на місцях, учасників ЗСУ та територіальної оборони в умовах війни.

Спеціалісти Снятинського управління постійно працюють над залученням нових користувачів та розширенням функцій платформи, щоб усі учасники могли оперативно закривати власні потреби у товарах та послугах.

За допомогою Платформи користувачі мають змогу:

- знайти можливі ринки збуту власної продукції;

- знайти постачальників, які сьогодні працюють в Україні;

- сформувати власні потреби у необхідних товарах;

- замовити або запропонувати логістичні послуги;

- отримати будь-яку технічну підтримку;

- замовити консультацію у зв’язку зі зміною локації щодо отримання дозвільних документів на виробництво;

- отримати інформацію для сприяння експорту надлишкової продукції або включення необхідних потреб для переліку критичного імпорту.

На даний час до Платформи в Івано-Франківській області долучилися більше 1500 користувачів серед яких:

- територіальні органи та місцеві військові адміністрації;

- виробники продукції;

- торговельні мережі та крамниці;

- логістичні компанії ;

- об’єднання, що займаються формуванням та доставленням гуманітарних вантажів.

У надзвичайно складний та відповідальний час для нашої країни ми маємо забезпечити роботу бізнесу, за можливості зберегти робочі місця та сплату податків до державного бюджету.

Пропонуємо ВСІМ долучатися до роботи ПЛАТФОРМИ!