Установи ветеринарної медицини Снятинського управління ДПСС Головного управління в Івано-Франківській області - забезпечують стабільну та контрольовану епізоотичну ситуацію

  • 153

 

Від початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ на територію України Снятинщина прихистила велику кількість наших громадян, котрі були змушені виїхати з окупованих територій та регіонів через бойові дії. Багато з них взяли з собою домашніх тварин, що потребують систематичної кваліфікованої допомоги та ветеринарного огляду.

Усі установи ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Снятинщини працюють в штатному режимі. Вони розташовані – у приміщеннях територіальних громад.

За необхідності консультації чи ветеринарної допомоги для тварини – звертайтесь до Снятиського управління Держпродспоживслужби .

Установи ветеринарної медицини надають широкий спектр ветеринарних послуг, зокрема:

- консультація лікаря ветеринарної медицини;

- вакцинація тварин;

- лікувально-профілактичні обробки;

- проведення лабораторно-діагностичних послуг;

- оформлення ветеринарно-санітарного паспорта встановленого взірця;

- надання лікувальної допомоги, в т. ч. хірургічна допомога;

- проведення дезінфекції, дезінсекції, дератизації;

- лабораторіями ветеринарно-санітарної експертизи на агропродовольчих ринках Снятина та Заболотова проводиться ветеринарно-санітарний огляд та експертиза харчових продуктів тваринного та рослинного походження.

Завдяки своєчасному та кваліфікованому здійсненню профілактичних заходів, епізоотична ситуація на територіях Снятинської та Заболотівської територіальних громад є стабільною та контрольованою.

Сьогодні територія громад є благополучною щодо інфекційних хвороб тварин, зокрема таких як африканська чума свиней, грип птиці, сказ, лейкоз, туберкульоз, бруцельоз тощо.

Фахівцями ветеринарної медицини продовжується проведення протиепізоотичних заходів, відповідних діагностичних досліджень, щеплень тварин.

З метою недопущення виникнення і розповсюдження небезпечних хвороб, зокрема хвороб, спільних для людей та тварин, для проведення вашим тваринам необхідних діагностичних досліджень та профілактичних вакцинацій звертайтесь до державних установ ветеринарної медицини регіону !

Не залишайте свої улюбленців без нагляду та напризволяще!

Без вагань при евакуації забирайте їх з собою, або прилаштовуйте на перетримку у надійних громадських об'єднаннях та волонтерів.

 

Фото без опису