У СНЯТИНІ ВШАНУВАЛИ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ

  • 818

23 травня, у День Героїв, у Свято-Троїцькому Соборі м. Снятина відбулася панахида за загиблими борцями за волю та незалежність України усіх часів. Участь у панахиді взяли сучасні захисники України, воїни-афганці, члени Братства ОУН-УПА, представники міської влади, працівники держустанов й організацій та небайдужі жителі нашої громади. Поминальний молебень провів протоієрей о. Микола Марусяк.

Опісля спільної молитви відбулося пам’ятне віче біля пам’ятного знаку «Борцям за волю та незалежність України». Хвилиною мовчання згадали усіх загиблих сучасних захисників України, які віддали найдорожче – життя – за нашу Україну, за її територіальну цілісність, волю та незалежність.

У виконанні народного аматорського вокального чоловічого квартету «Січ» Белелуйського Народного Дому прозвучали гімн українських січових стрільців «Ой у лузі червона калина» та повстанська пісня «Три браття з Прикарпаття».

До підніжжя пам’ятників «Борцям за волю та незалежність України» та «Героям Небесної Сотні» лягли квіти шани та пам’яті.

Герої не вмирають!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису