ВШАНУЙМО СВІТЛУ ПАМ’ЯТЬ МАЛЕНЬКИХ ЯНГОЛІВ

  • 831

Сьогодні, 4 червня, День вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Вже дев’ятий рік в Україні триває війна. Вона забирає життя не лише дорослих, але й дітей. З початку збройної агресії Російської Федерації на території України гинуть діти, чимало дітей отримало поранення й травми, пропало безвісти.

І сьогодні Росія продовжує вбивати дітей України. Фактичну кількість загиблих і поранених установити неможливо через ведення активних бойових дій окупантами на українській території.

Внаслідок збройної агресії рф в Україні з 24 лютого 2022 року постраждали понад 724 дитини.

Станом на ранок 3 червня 2022 року число дітей-жертв склало - 261. Поранено 463 діток.

Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота з їх встановлення в місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях.

Наймолодшим жертвам російської агресії було 23 дні, 1,5 та 3 місяці…

У Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії та День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії РФ проти України ми хочемо нагадати про потворне обличчя російської агресії, а також закликати світову громадськість до активних, наполегливих дій, аби приборкати агресора і вберегти дітей від страхіть війни.

Вшануймо світлу пам’ять маленьких янголів хвилиною мовчання…

 

Фото без опису