ОГОЛОШЕННЯ

  • 216

 

Інформаційне повідомлення

 про проведення конкурсу на визначення субєкта оціночної діяльності

для проведення експертної оцінки окремого майна

 Снятинської територіальної громади

Снятинська міська рада Коломийського району Івано-Франківської області повідомляє про проведення конкурсу з визначення суб’єкта оціночної діяльності для проведення експертної оцінки окремого майна  Снятинської міської територіальної громади.

Дата, час і місце проведення конкурсу:

20 червня 2022 року, 14.00 год, зал засідань, адреса: м. Снятин,  пл. Незалежності України,1, Коломийського району, Івано – Франківської області. Контактний телефон комісії: 0979387592, Данилюк Тетяна Василівна.

Інформація про обєкт оцінки:

Нежитлове приміщення (частина будівлі) площею 59,1 кв.м. за адресою: вул. Незалежності, 1 с. Стецева, Коломийського району, Івано – Франківської області.

Мета оцінки: визначення ринкової вартості майна з метою приватизації.

Кінцевий термін подання документів: 13 червня 2022р., 17.00 год.

Максимальний строк виконання робіт: 3 робочі дні з дати підписання договору.

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

  1. Досвід роботи учасника конкурсу та оцінювачів, які перебувають у трудових відносинах із таким учасником конкурсу та будуть залучені до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку і висновку про вартість об’єкта оцінки.
  2. Наявність кваліфікаційних свідоцтв (кваліфікаційних документів) учасника конкурсу.

Вимоги до конкурсних пропозицій:

Перелік документів, оригінали або засвідчені в установленому законодавством порядку копії яких подаються учасниками конкурсу:

  1. Конкурсна пропозиціїя щодо ціни виконання робіт з оцінки, а також строку виконання робіт (у календарних днях), підписана керівником претендента та скріплена печаткою (у разі її наявності) та запечатана в окремому конверті.
  2. Заява про участь у конкурсі з відбору суб'єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 1).
  3. Копії кваліфікаційних документів оцінювачів, які працюють у штатному складі і яких буде залучено до проведення оцінки та підписання звіту про оцінку майна.
  4. Копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, виданого претенденту Фондом державного майна України.
  5. Інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та залучаються ним, з незалежної оцінки майна тощо).

До участі в конкурсі можуть бути допущені претенденти, які діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні» та кваліфікаційних документів, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку земель», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

Конкурсна документація подається особисто до відділу загальної, організаційної, інформаційної роботи та комунікації з громадськістю Снятинської міської ради.

 

Фото без опису

Інші інше

Всі інше