ОГОЛОШЕННЯ

  • 241

Підтримка малого підприємництва в умовах війни !

Відділ економічного розвитку, комунального господарства, транспорту, підтримки аграрного сектору, інвестицій та міжнародного співробітництва Снятинської міської ради інформує

«МХП - Громаді» запустив Конкурс бізнес-ідей «Роби своє». Ініціатива передбачає відродження економіки, створення умов для сталого розвитку підприємництва як відповідь на негативні економічні наслідки війни.

Кожен з переможців зможе отримати від 50 до 100 тис. грн. на реалізацію свого бізнес-плану.

Конкурс бізнес-ідей «Роби своє» має дві опції:

1.Навчання. Зареєстровані учасники за бажанням матимуть доступ до відеоматеріалів, створених експертами в сфері розвитку малого бізнесу. Це дасть можливість учасникам «прокачати» навички створення бізнес-планів, планування доходів, витрат, бізнес-аналітику та SMM-маркетинг.

2.Фінансова підтримка.  Для отримання гранту  учасник подає заявку, в якій описує мету, цілі бізнесу, опис продукції, планові доходи, витрати, інші показники. Кошти можуть бути спрямовані на закупівлю обладнання, сировини, матеріалів та послуг для підтримки мікро та малого бізнесу.

Хто може подавати заявку?

Підприємці-новачки чи ті, які здійснюють свою діяльність не більше як 4 роки та хочуть розширити  та/або здійснити релокацію чи якісно покращити свою бізнес-діяльність.

Терміни подання заявок та документів:

Розгляд заявок відбуватиметься на регулярній основі не рідше  1 разу  на місяць.

Заявку можна подати за спеціальною формою на сайті https://doyourbusiness.com.ua/

Для отримання додаткової інформації щодо умов Kонкурсу, можна звертатися за номером телефону – 067 440 59 00.

 

Фото без опису

Інші інше

Всі інше