У Снятині привітали медичних працівників з професійним святом

  • 657

Кожної третьої неділі червня в Україні відзначається свято людей однієї з найблагородніших професій – медичних працівників.

Сьогодні, напередодні Дня медичних працівників, у Снятинській багатопрофільній лікарні вітали працівників лікарні з професійним святом.

Зі словами вітань до колег звернувся головний лікар Володимир Крокош, який подякував усім за співпрацю, взаєморозуміння та побажав міцного здоров’я й мирного неба.

До вітальних слів на адресу медпрацівників долучився й міський голова Анатолій Шумко. Він подякував усім за сумлінну роботу та побажав представникам медичної галузі сил, енергії та наснаги, аби впевнено приймати виклики сьогодення і рятувати життя, лікувати і зміцнювати здоров’я всіх, хто цього потребує.

За багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності при наданні населенню кваліфікованої медичної допомоги та з нагоди Дня медичного працівника кращих працівників нагороджено грамотами Снятинської міської ради.

Також нагороди вручили від дирекції Снятинської лікарні, від імені голови Коломийської районної ради Івана Угрина та профспілкового комітету медпрацівників.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису