МИ НАДІЯ ТВОЯ, УКРАЇНО!

  • 1140

4 червня 2022 року в приміщенні Снятинського ліцею імені Василя Стефаника Снятинської міської ради відбувся урочистий захід «Ми надія твоя, Україно!», з метою нагородження обдарованих дітей та їх педагогів-наставників.

Виконавчим комітетом Снятинської міської ради виділено кошти на преміювання учнів, які незважаючи на всі складності 2021/2022 начального року стали переможцями ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських олімпіад, конкурсів, турнірів та на преміювання вчителів, які їх підготували.

Вони своєю працею довели, що зерна науки і знань впали в благодатну землю і виросли високими досягненнями на територіальному, обласному і Всеукраїнському рівнях. Понад 50 здобувачів освіти одержали грамоти і премії за високі здобутки. Вони – майбутня еліта нашої держави, велика надія вчителів і батьків на те, що Україна відродиться, знову повстане з вогню і попелу, болю і розрухи, як легендарний Фенікс, розправить свої могутні крила.

На святі були присутні: міський голова Анатолій Богданович Шумко, керуюча справами Виконавчого комітету Оксана Ігорівна Саміла, голова Снятинської об’єднаної організації профспілки працівників освіти і науки України Світлана Іванівна Карп’юк, начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту Оксана Михайлівна Мизюк.

З вітальним словом виступили міський голова Анатолій Богданович Шумко і начальник відділу освіти, молодіжної політики та спорту Оксана Михайлівна Мизюк, які щиро подякували учням-переможцям олімпіад, конкурсів, турнірів, які гідно представили нашу громаду та їх педагогам-наставникам.

Чудові художні номери підготували колективи Снятинського ліцею «Інтелект» і Стецівського ліцею.

Бажаємо здобувачам освіти і надалі зростати інтелектуально та творчо, відкриваючи нові грані талантів. А наставникам – професійного успіху, творчих звершень і перемог, невпинного руху вперед в освітньому просторі та самоствердженні.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису