ФІНАНСУВАННЯ ПЕРШОЇ ВЛАСНОЇ СПРАВИ! НЕ ПРОГАВТЕ СВІЙ ШАНС НА РОЗВИТОК ВЛАСНОЇ МРІЇ

  • 194

 

Відділ економічного розвитку, комунального господарства, транспорту, підтримки аграрного сектору, інвестицій та міжнародного співробітництва Снятинської міської ради інформує

 

Кабінет Міністрів України представив нову державну програму «єРобота» за напрямом надання українцям безповоротних грантів для запуску нового або розвитку діючого бізнесу.

Що це може бути?

Можливість запустити будь-який мікробізнес, як то пошив одягу і взуття, хімчистка, сервісний чи ремонтний центр, СТО, монтажні роботи тощо.

За рахунок гранту від держави в розмірі до 250 тис грн. підприємець або юридична особа зможуть придбати обладнання, оплатити сировину та матеріали, здійснити часткову оплату оренди (не більше 25 % від суми гранту).

Учасником програми можуть стати майбутні підприємці, діючі ФОП або юридичні особи, українці (які, не працюють  на інших підприємствах та не ведуть інший бізнес).

Терміни подання заявок та документів:

Прийом заявок та документів розпочинається з 1 липня 2022 року, перший етап — до 10 липня, подальші етапи подачі заявок тут

Для отримання гранту потрібно подати заявку через портал Дія чи відділення «Ощадбанку», додавши до заявки бізнес-план.

Важливе зауваження!

Мікрогрант надається на створення та розвиток власного бізнесу за умови створення одного або двох робочих місць на період більше 3 років та сплати податків за цей період.

Держава надаватиме грант не готівкою, а на окремий банківський рахунок.

Детальніше дізнатися про грант можна на порталі Дія https://diia.gov.ua/services/grant-na-vlasnu-spravu

 

Фото без опису

Інші інше

Всі інше