Інформаційне повідомлення про проведення електронного аукціону без умов з продажу об’єкта малої приватизації – частина нежитлових приміщень адміністративного будинку на вул. Незалежності, 1 в с.Стецева Коломийського району Івано-Франківської област

  • 224

 

1.Інформація про обєкт приватизації:

Найменування обєкта приватизації: частина нежитлових приміщень адміністративного будинку

Місцезнаходження: 78333, Івано-Франківська область, Коломийський район, с.Стецева, вул.Незалежності,1, Коломийський район, Івано-Франківська область.

Інформація про об’єкт: Нежитлові приміщення  загальною площею 59,1 кв.м., які розташовані на першому поверсі адміністративної будівлі за адресою: с.Стецева, вул.Незалежності,1, Коломийський район, Івано-Франківська область та складається з коридора і трьох кімнат (№12-15 згідно технічного паспорта, виготовленого 26.10.2018р.). Блок приміщень має окремий вхід.

Конструкція будівлі (цегляні стіни та залізобетонне перекриття) заходиться в задовільному стані, покрівля даху шифер. Обєкт знаходиться в центральній частині села. До обєкта приватизації є зручний підїзд. Є можливість проведення комунікацій. Не є пам’яткою архітектури. Умови, щодо функціонального використання будівлі відсутні.

Інформація про земельну ділянку: Обєкт приватизації знаходиться на земельній ділянці площею 0,1492 га, кадастровий номер 2625285101:01:002:0186, цільове призначення: для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування. Земельна ділянка під будівлею цілісна, знаходиться в комунальній власності, поділ не проводився.

Інформація про балансоутримувача: Снятинська міська рада, код 04054240.  Юридична адреса: 78301, Івано-Франківська область, Коломийський район, м.Снятин, пл.Незалежності України,1, тел.(03476) 25112.

Реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна: 1945073226252.

  1. Інформація про аукціон: Аукціон проводиться відповідно до

Порядку  проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 (із змінами).

         Спосіб проведення аукціону: аукціон без умов.

Дата і час проведення аукціону: 28.07.2022 року. Час проведення

аукціону встановлюється електронною торговою системою відповідно до вимог Порядку  проведення електронних аукціонів для продажу об’єктів малої приватизації та визначення додаткових умов продажу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 10.05.2018 №432 (із змінами).

Кінцевий строк подання заяви на участь в аукціоні без умов, аукціоні із зниженням стартової ціни  встановлюється електронною торговою системою для кожного електронного аукціону окремо в проміжку часу з 19.30 до 20.30 год., дня, що передує дню проведення аукціону.

         Інформація про умови, на яких здійснюється приватизація

об’єкта:

Стартова ціна об’єкта для кожного із способів продажу (без урахування ПДВ):

  • продаж на аукціоні без умов – 317 991,0 грн.

Розмір гарантійного внеску електронного аукціону для кожного із способів:

  • продаж на аукціоні без умов – 31 799,10 грн.
  • Розмір реєстраційного внеску: 1300 грн.

На кінцеву ціну продажу ПДВ не нараховується.

Переможець аукціону в 30 денний термін з дня державної реєстрації права власності на об’єкт повинен звернутися з клопотанням до Снятинської міської ради про передачу йому в користування земельної ділянки, на якій розміщено об’єкт нерухомого майна.

  1. Додаткова інформація:

Найменування установи (банку, казначейства) її місцезнаходження та номери рахунків, відкритих для внесення операторами електронних майданчиків гарантійних внесків, реєстраційних внесків потенційних покупців та проведення переможцями аукціонів розрахунків за придбані об’єкти:

            Одержувач: Снятинська міська рада

Рахунок UA438999980314191905000009660

Код ЄДРПОУ 37951998

МФО 899998

Банк одержувача: Державна казначейська служба України м.Київ

Призначення платежу: 31030000, (обовязково вказати за що та від якого субєкта надійшли кошти).

Ревізити рахунків операторів електронних майданчиків, відкритих для сплати потенційними покупцями гарантійних та реєстраційних внесків розміщені на сайті:

https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd-2.

Час і місце проведення огляду об’єкта: вільний для огляду в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 10.00 год до 16.00 год за місцем розташування за адресою: с.Стецева, вул.Незалежності, 1. Для додаткової консультації та попереднього узгодження огляду обєкта звертатись за номером телефону (03476) 25112.

Організатор аукціону: Снятинська міська рада Коломийського району Івано-Франківської області, 78301, Івано-Франківська область, Коломийський район, м.Снятин, пл.Незалежності України, 1, адреса веб-сайту: https://snyatyn-rada.gov.ua, тел. (03476) 25112, час роботи служби з організації аукціону – робочі дні з 8.00 до 17.15 год (в пятницю та передсвяткові дні з 8.00 до 16.00 год). Контактна особа організатора аукціону, яка є відповідальною за забезпечення можливості огляду об’єкта  - Ганжа Оксана Василівна, тел. 097 039 4220, адреса електронної пошти: economicpart.ukr.net.

  1. Технічні реквізити інформаційного повідомлення

Дата і номер рішення про затвердження умов продажу об’єкта: рішення сесії Снятинської міської ради від 28 червня 2022 року №416-12/2022 «Про приватизацію об’єкта комунальної власності Снятинської міської територіальної громади в с.Стецева, вул.Незалежності, 1».

Унікальний код, присвоєний об’єкту приватизації під час публікації переліку об’єктів, що підлягають приватизації, в електронній торговій системі:

UA-AR-P-2022-07-05-000001-2

Крок аукціону для кожного із способів продажу:

  • продаж на аукціоні без умов – 3 179,91 грн

Загальна кількість кроків, на які знижується стартова ціна обєкта на аукціоні за методом покрокового зниження ціни та подальшого подання пропозицій становить 1 крок.

Єдине посилання на вебсторінку адміністратора, на якій наводяться посилання на вебсторінки операторів електронного майданчика, які мають право використовувати електронний майданчик і з якими адміністратор уклав відповідний договір: https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd-2.

6. Перелік документів:

Потенційні покупці зобов’язані подати заяву на участь в електронному аукціоні з приватизації об’єкта малої приватизації у довільній формі та наступну інформацію і документи на участь у приватизації:

1) для потенційних покупців - фізичних осіб - громадян України - копія паспорта громадянина України;

2) для іноземних громадян - копія документа, що посвідчує особу;

3) для потенційних покупців - юридичних осіб:

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань України - для юридичних осіб - резидентів;

- документ про реєстрацію у державі її місцезнаходження (витяг із торговельного, банківського або судового реєстру тощо), засвідчений згідно із законодавством держави його видачі, перекладений українською мовою, - для юридичних осіб - нерезидентів;

- інформація про кінцевого бенефіціарного власника. Якщо особа не має кінцевого бенефіціарного власника, зазначається інформація про відсутність кінцевого бенефіціарного власника і про причину його відсутності;

- остання річна або квартальна фінансова звітність;

4) документ, що підтверджує сплату реєстраційного внеску, а також документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску в розмірі 10 відсотків стартової ціни з рахунка потенційного покупця, відкритого в українському або іноземному банку (крім банків держав, внесених FATF до списку держав, що не співпрацюють у сфері протидії відмиванню доходів, одержаних злочинним шляхом), на рахунок оператора електронного майданчика, через який подається заява на участь у приватизації;

5) письмова згода потенційного покупця щодо взяття на себе зобов’язань, визначених умовами продажу.

Переможець аукціону або оператор електронного майданчика, через який переможцем аукціону було подано заяву на участь в аукціоні, зобов’язаний протягом п’яти робочих днів, з дня наступного за днем формування протоколу аукціону в електронній торговій системі, забезпечити передачу Департаменту комунальних ресурсів та сільського господарства Івано-Франківської міської ради оригіналів заяви на участь в приватизації разом із доданими до нею оригіналами документів переможця аукціону. У разі реєстрації однієї заяви на участь в приватизації передача цієї заяви разом із доданими до неї документами здійснюється протягом двох робочих днів, з дня наступного за днем формування протоколу аукціону в електронній торговій системі.

 

УВАГА! До участі в аукціоні не допускаються особи, на яких поширюються обмеження, визначені частиною другою статті 8 Закону України «Про приватизацію державного і комунального майна».