Шановні мешканці Снятинської міської територіальної громади!

  • 236

 

ТОВ «АВЕ Івано-Франківськ» повідомляє про те, що, згідно з рішенням Виконавчого комітету Снятинської міської ради Коломийського району Івано-Франківської області №224-16/п/2022 від 06.07.2022 року встановлено тариф на послуги з поводження з побутовими відходами на території Снятинської міської територіальної громади в сумі 264,81 грн за 1 м.куб. для всіх категорій споживачів. Структура тарифу (див. таблицю).

Періодичність вивезення ТПВ приватних будинків – не менше одного разу на тиждень з м. Снятина та не менше одного разу на 2 тижні з накопиченням згідно укладених договорів із сіл Снятинської ТГ; бюджетних установ та інших споживачів – згідно укладених договорів.

Даний тариф дасть змогу своєчасно, регулярно і якісно надавати послуги з вивезення ТПВ на території Снятинської селищної територіальної громади.

Відповідно до п.11 ст.1 Закону України "Про житлово-комунальні послуги", Постанови КМУ № 808 від 21.08.2019р. " Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам за індивідуальними договорами про надання комунальних послуг або за індивідуальними договорами з обслуговуванням внутрішньобудинкових систем про надання комунальних послуг" розмір плати за абонентське обслуговування споживачам послуг з поводження з побутовими відходами, що надаються за індивідуальними договорами становить 2 грн. 49 коп. (дві гривень сорок дев’ять копійок) з ПДВ на місяць з 1 (одного) абонента, згідно Наказу директора ТОВ «АВЕ Івано-Франківськ» №42від 20 грудня 2021року «Про затвердження розміру плати за абонентське обслуговування на 2022 рік».

З повагою, адміністрація ТОВ «АВЕ Івано-Франківськ»

Фото без опису

 

Інші інше

Всі інше