КОНКУРС МІНІ-ГРАНТІВ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ПІДПРИЄМЦІВ!

  • 655

Відділ економічного розвитку, комунального господарства, транспорту, підтримки аграрного сектору, інвестицій та міжнародного співробітництва інформує.

Конкурс міні-грантів проводиться Ресурсним центром ГУРТ у рамках проекту «Сприяння економічній активності вразливих груп населення, включаючи внутрішньо переміщених осіб (ВПО), в регіонах Азовського моря», що виконується Міжнародною організацією праці (МОП) у співпраці з Федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального Уряду Німеччини.

Тривалість впровадження гранту – 3 місяці.

Грантові кошти можуть бути використані на оплату праці, закупівлю сировини та матеріалів, орендну плату за приміщення, закупівлю та оренду обладнання, логістику та інші затверджені витрати.

Максимальний розмір гранту – 360 тисяч грн.

Максимальний розмір гранту залежить від кількості ВПО, зайнятих у бізнесі протягом тривалості впровадження гранту:

- 120 тисяч грн. за умови зайнятості 1 ВПО;

- 180 тисяч грн. за умови зайнятості 2 ВПО;

- 240 тисяч грн. за умови зайнятості 3 ВПО;

- 300 тисяч грн. за умови зайнятості 4 ВПО;

- 360 тисяч грн. за умови зайнятості 5 і більше ВПО.

Завдання конкурсу

Підтримати підприємців, які забезпечують критичні потреби населення України та зайнятість внутрішньо-переміщених осіб (ВПО).

Хто може подавати заявку?

Офіційно зареєстровані суб’єкти підприємницької діяльності (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), які здійснюють свій бізнес на підконтрольній уряду України території, чий бізнес вже сьогодні забезпечує критичні потреби населення України та зайнятість ВПО.

Терміни подання заявок та документів:

Кінцевий термін подання: 26 серпня 2022 року

Заявка на учать у конкурсі міні-грантів подається за встановленою онлайн формою (https://crm.gurt.org.ua/minigrants-ilo-giz/). Кожний учасник конкурсу може подати лише одну заявку. В онлайн форму потрібно буде завантажити заздалегідь підготовлений лист підтримки від органу місцевої влади, який підтверджує забезпечення бізнесом критичних потреб населення України.

Подавати заявки потрібно не чекаючи кінцевого строку, оскільки рішення про надання грантів будуть прийматися щотижнево до вичерпання бюджету конкурсу міні-грантів.

Важливе зауваження!

Грантову підтримку не можна використовувати для діяльності, яка порушує національне законодавство України та/або міжнародні конвенції.

Недопустимою для підтримки є така бізнес-діяльність: азартні ігри, будь-яка форма роботи, пов’язана із секс-індустрією, виробництвом та/або продажем наркотиків, зброї та боєприпасів, алкоголю, тютюнових та виробів для вейпінгу, а також будь-яка діяльність, що є небезпечною для довкілля.

З детальнішою інформацією можна ознайомитися в Положенні про конкурс міні-грантів (https://gurt.org.ua/uploads/minigrants_ilo-giz.pdf)

Для отримання додаткової інформації можна звертатися до Ресурсного центру ГУРТ, вул. Еспланадна 28, офіс 7, м. Київ, 01001, контактний номер телефону: 044 300 2410

е-пошта: grants@gurt.org.ua

 

Фото без опису