ВЕТЕРИНАРІВ СНЯТИНЩИНИ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ

  • 649

Щорічно у другу неділю серпня своє професійне свято відзначають працівники ветеринарної медицини. Напередодні професійного свята приймали поздоровлення й ветеринари Снятинщини та Заболотівщини.

На урочисту нараду Снятинського управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області завітав заступник голови Снятинської міської ради Василь Анатійчук.

Василь Михайлович подякував працівникам ветеринарної медицини за їхню сумлінну працю, адже саме завдяки їх щоденній праці уже багато років забезпечено стабільну, контрольовану епізоотичну ситуацію в Снятинській громаді.

«Хочеться подякувати за ту роботу, яку ви робите. Сфера ветеринарної медицини потребує багато праці, яку ви приділяєте щодня. Адже від вас залежить наша харчова, епізоотична та економічна безпека. Ми маємо до певної міри стабільну ситуацію щодо харчової безпеки, і в цьому ваш великий внесок», – зазначив Василь Анатійчук.

У свою чергу керівник Снятинського управління Держпродспоживслужби Володимир Косило подякував Снятинській міській раді за тісну співпрацю та допомогу у вирішенні окремих питань, а також подякував за інформаційну підтримку, яка у даний час є досить важливою.

 

Фото без опису    Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису