Вітаємо випускників закладів освіти Снятинської громади із відмінним складанням мультипредметного тесту! Успіхів Вам в обраній життєвій стежині та мирного неба!

  • 590

Відділ освіти, молодіжної політики та спорту Снятинської міської ради інформує:

Гордість Снятинщини

Все колись буває вперше… Вперше наші випускники через війну в Україні здавали національний мультипредметний тест в новому, он-лайн форматі.

І дуже приємно відзначити, що в нашій Снятинській громаді вісім учнів з шести закладів освіти отримали найвищий бал з української мови, історії чи математики.

Безперечним фаворитом серед них є учениця Снятинського ліцею імені Антона Лотоцького Наталя Фенчишин, яка вчергове довела свої грунтовні знання, давши правильну відповідь на всі завдання тесту. Таким чином Наталя набрала 600 балів з 600 можливих!

Також максимальні 200 балів з історії України набрали четверо випускників: Івлєва Софія з Снятинського ліцею імені Василя Стефаника, Фроляк Іванна з Снятинського ліцею «Інтелект», Каравацький Владислав із Вовчківського ліцею імені Василя Равлюка та Юрійчук Марія з Княженського ліцею.

Наші талановиті математики, яких не лякають ні інтеграли, ні синуси з косинусами, ні логарифми – це Михайлишин Наталя з Снятинського ліцею імені Антона Лотоцького і Крильчук Андрій з Джурівського ліцею. Їхній результат 200 з 200 з математики.

А випускниця Снятинського ліцею імені Василя Стефаника Гордіца Анастасія отримала максимальних 200 балів з української мови.

Молодці! Наші учні мають на кого рівнятися. Пишаємося вами, дорогі наші випускники. Хай відкриваються перед вами життєві горизонти, хай здійснюються мрії і підкоряються висоти! Нехай щастить вам у житті!

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Інші новини

Всі новини