Відбулося дев’ятнадцяте засідання Виконавчого комітету Снятинської міської ради.

  • 651

Перед розглядом питань порядку денного міський голова розповів про проведення ремонту в будівлях, визначених для проживання роти охорони, а також облаштування приміщення для тимчасового розміщення евакуйованих та внутрішньо переміщених осіб. Він зазначив, що заклади освіти не можуть бути пунктом перебування військових і вже найближчим часом вони повинні облаштуватися в інших будівлях.

Міський голова наголосив на необхідності покращення благоустрою на усіх прилеглих територіях державних, комунальних установ і приватних підприємств та житлових будинків до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

У ході засідання начальник Відділу освіти Оксана Мизюк поінформувала присутніх про облаштування укриттів у закладах освіти нашої громади, які було включено до фонду захисних споруд Снятинської міської територіальної громади та підготовку до початку нового навчального року, згідно вимог Департаменту освіти і науки.

Також, вона доповіла про готовність закладів освіти до нового навчального року і підвела підсумки успішного завершення 2021-2022 навчального року.

Про проведені роботи в третьому Старостинському окрузі за 2021 рік та 1-ше півріччя 2022 року розповів староста Микола Кузенко.

Заслухавши вищезгадані інформації, члени Виконавчого комітету розглянули питання порядку денного і продовжили засідання оглядом приміщень, які визначені для проживання роти охорони, а також для тимчасового проживання евакуйованих та внутрішньо переміщених осіб.