Дорогі земляки!

  • 497

Щиро вітаю вас з нашими найбільшими державними святами – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

24 серпня наша країна відзначатиме 31 річницю Незалежності. Це свято, яке торкається глибин душі кожного з нас, тому що символізує силу, єдність та незламність українського народу. Це непростий, але сповнений злетів та перемог, шлях, який ми пройшли разом. Із кожним роком дата – 24 серпня, набуває нових сенсів та змістів, змінюється наш світогляд, незмінною залишається мета – щасливе життя у своїй країні.

Кожна суверенна країна та її народ мають власну історію шляху до незалежності. Ми, українці, маємо тисячолітній спадок державності, непоборне прагнення до свободи та незламність навіть у найважчі часи нашої історії. І сьогоднішня війна є доказом цього.

31 рік незалежності засвідчив, що Україна відбулась, як суверенна держава, здатна боротись за демократичні цінності та свою незалежність. І всі ми — тут і тепер — виборюємо її та наше спільне майбутнє.

Сьогодні на долю нашої країни випали важкі випробування. Але «ми – народ, якого правди сила ніким звойована ще не була». Ми спільними зусиллями, наснагою і працею, прагненням кожного побудувати сучасну країну, обов’язково переможемо!

Звертаюся до наших краян, котрі довели своє бажання жити у вільній країні, виявили свою небайдужість до долі України та з перших днів війни стали на її захист. Завдяки вашій енергії, патріотизму та активній громадянській позиції, наша держава стає частиною великої європейської родини.

Бажаю усім миру й злагоди, родинного затишку та віри в щасливе майбутнє української незалежності!

Дякуємо нашим мужнім Збройним Силам України!

Вічна пам’ять усім полеглим Захисникам України!

Зі святом, рідна Україно, з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності!

З повагою міський голова Анатолій ШУМКО.

 

Фото без опису