Снятинський міський голова Анатолій Шумко привітав педагогів Снятинської громади з їх професійним святом.

  • 501

"В непростий час ми з вами живемо. Тож, насамперед, я хочу подякувати Збройним Силам України, завдяки яким ми змогли розпочати цей навчальний рік, і сьогодні маємо можливість зібратися та щиро подякувати тим, хто вчить і виховує підростаюче покоління - вчителям.

Я високо ціную вашу працю. Снятинська освітянська родина неодноразово показувала високий професіоналізм та вагомі здобутки. Ви виховуєте націю нескорених, націю справжніх патріотів", - зазначив міський голова.

Анатолій Шумко привітав та подякував ветеранам педагогічної ниви, а також тим освітянам, які зараз воюють на передовій, та вручив Подяки за відданість Україні та її народу:

- Терлецькому Івану Миколайовичу, вчителю історії Джурівського ліцею;

- Попадюку Володимиру Васильовичу, вчителю основ здоров’я та образотворчого мистецтва Прутівського ліцею ім.В.Самійленка;

- Винничуку Сергію Миколайовичу, викладачу Снятинського коледжу ПДАТУ;

- Галичу Роману Олександровичу, тренеру Снятинської ДЮСШ;

- Кунічаку Ігорю Володимировичу, вчителю ліцею "Інтелект".

У 2022 році Звання лауреата та педагогічну премію імені Василя Равлюка за вагомий внесок у розвиток освіти, впровадження нових технологій у навчання та виховання здобувачів освіти, досягнення високих результатів у педагогічній праці отримали:

- Огерук Оксані Іванівні – директору Княженського закладу дошкільної освіти «Джерельце» Снятинської міської ради в номінації «Дошкільна освіта»;

- Молофій Марині Василівні – вчителю англійської мови Стецівського ліцею Снятинської міської ради в номінації «Освітня інновація»;

- Савчуку Василю Васильовичу – вчителю трудового навчання та технологій Снятинського ліцею імені Василя Стефаника Снятинської міської ради в номінації «Професійна майстерність».

Присутні вшанували пам'ять всіх, хто загинув на війні, зокрема, і свого колеги Беци Ігоря Миколайовича.

Дякуємо захисникам, які боронять нашу державу! Дякуємо освітянам, котрі щодня, навчаючи та виховуючи дітей, боряться за нашу перемогу! Міцного вам здоров'я, добра та мирного неба!

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису