Снятинський міський голова Анатолій Шумко привітав педагогів Снятинської громади з їх професійним святом.

  • 480

"В непростий час ми з вами живемо. Тож, насамперед, я хочу подякувати Збройним Силам України, завдяки яким ми змогли розпочати цей навчальний рік, і сьогодні маємо можливість зібратися та щиро подякувати тим, хто вчить і виховує підростаюче покоління - вчителям.

Я високо ціную вашу працю. Снятинська освітянська родина неодноразово показувала високий професіоналізм та вагомі здобутки. Ви виховуєте націю нескорених, націю справжніх патріотів", - зазначив міський голова.

Анатолій Шумко привітав та подякував ветеранам педагогічної ниви, а також тим освітянам, які зараз воюють на передовій, та вручив Подяки за відданість Україні та її народу:

- Терлецькому Івану Миколайовичу, вчителю історії Джурівського ліцею;

- Попадюку Володимиру Васильовичу, вчителю основ здоров’я та образотворчого мистецтва Прутівського ліцею ім.В.Самійленка;

- Винничуку Сергію Миколайовичу, викладачу Снятинського коледжу ПДАТУ;

- Галичу Роману Олександровичу, тренеру Снятинської ДЮСШ;

- Кунічаку Ігорю Володимировичу, вчителю ліцею "Інтелект".

У 2022 році Звання лауреата та педагогічну премію імені Василя Равлюка за вагомий внесок у розвиток освіти, впровадження нових технологій у навчання та виховання здобувачів освіти, досягнення високих результатів у педагогічній праці отримали:

- Огерук Оксані Іванівні – директору Княженського закладу дошкільної освіти «Джерельце» Снятинської міської ради в номінації «Дошкільна освіта»;

- Молофій Марині Василівні – вчителю англійської мови Стецівського ліцею Снятинської міської ради в номінації «Освітня інновація»;

- Савчуку Василю Васильовичу – вчителю трудового навчання та технологій Снятинського ліцею імені Василя Стефаника Снятинської міської ради в номінації «Професійна майстерність».

Присутні вшанували пам'ять всіх, хто загинув на війні, зокрема, і свого колеги Беци Ігоря Миколайовича.

Дякуємо захисникам, які боронять нашу державу! Дякуємо освітянам, котрі щодня, навчаючи та виховуючи дітей, боряться за нашу перемогу! Міцного вам здоров'я, добра та мирного неба!