САМОВІЛЬНЕ СПАЛЮВАННЯ ЛИСТЯ ТА СУХОЇ ТРАВИ – КАРАЄТЬСЯ ЗАКОНОМ!

  • 478

З настанням сухої сонячної погоди почастішали випадки спалювання листя та інших рослинних залишків. У зв’язку із цим до міської ради почастішали телефонні дзвінки із проханням вирішити дане питання.

Снятинська міська рада звертається до усіх жителів нашої громади та закликає НЕ СПАЛЮВАТИ листя та інші рослинні рештки, не шкодити довкіллю та здоров’ю громадян!

Із залишків сухої рослинності можна виготовляти компости, які в майбутньому стануть чудовим органічним добривом для рослин вашого саду чи городу.

Якщо ж немає можливості складати рослинність для компостування можна звертатися до працівників комунального підприємства «Покуття-Комунальник» про вивезення рослинності. Звичайно ж, що така послуга повинна оплачуватися (витрати на паливо-мастильні матеріали, оплата праці працівників комунальної служби).

Якщо ви стали свідком спалювання листя (сміття) іншими громадянами – телефонуйте в поліцію за номером 102 (анонімність гарантується!). Представники поліції разом із працівниками міської ради проводитимуть перевірки. У разі виявлення спалювання порушники будуть притягуватися до адміністративної відповідальності!

Дбаймо про своє здоров’я та здоров’я інших! Бережіть навколишнє середовище!

Фото без опису