Хай душі їх світлі на небі спочинуть... Їх смерті у пам’яті нашій не згинуть...

  • 521

Сьогодні, в День захисників і захисниць України, в спільній молитві вшанували пам'ять воїнів України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Після молитви міський голова Анатолій Шумко зустрівся із рідними загиблих в російсько - українській війні. Від імені громади Анатолій Шумко висловив щирі співчуття родинам, що втратили своїх близьких та вручив рідним загиблих військовослужбовців Відзнаки за величний подвиг відданих синів української землі, особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народу.

Він наголосив, що вшанування і увіковічення пам’яті загиблих військових – це не просто наш обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх Героїв, які віддали життя за Україну.

“Дуже хотілося б, щоб сьогодні ви вітали своїх рідних з Днем захисника України, святом Покрови Пресвятої Богородиці, але так розпорядилася доля і сьогодні вітання ви приймаєте від нас. Хай прийдуть мир і спокій в нашу державу, а пам’ять про захисників буде вічною”, – відзначив міський голова.

Також цього дня із сім'ями загиблих захисників зустрілися керівники структурних підрозділів Снятинської міської ради та представники установ та організацій громади для обговорення проблемних питань.

"Такі зустрічі необхідно проводити частіше, для того, щоб ми могли оперативно реагувати та вирішувати проблеми і труднощі, які виникають у родин загиблих захисників", - зазначив Анатолій Шумко.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису