Облаштовуємо прихисток для внутрішньо переміщених людей

  • 666

З перших днів повномасштабного вторгнення росії, Снятинська громада прийшла на допомогу і гостинно надала прихисток багатьом вимушеним переселенцям. Зараз наближається холодна пора року. Ворог продовжує обстрілювати територію України. Тому, може виникнути потреба в додаткових місцях для людей, які внаслідок бомбардування втратили все.

У зв’язку з цим облаштовуємо прихисток для внутрішньо переміщених осіб у селі Долішнє Залуччя у приміщенні, де раніше функціонував дитячий садок.

У прихистку будуть спальні кімнати, кухня, вбиральні та душові. Загалом, все необхідне для проживання людей, котрі не мають можливості орендувати житло. Тут зможуть одночасно мешкати більше 40 людей, яким буде потрібен безпечний прихисток. Для зручного проживання тут проводиться ремонт кімнат, приміщень загального користування, облаштовують санвузли та душові.

Сьогодні всі ми маємо бути максимально об'єднаними, підтримувати один одного та зробити все можливе, щоб ці люди почували себе в безпеці та відчували, що про них не забувають.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису