Працівники Снятинської міської ради зустрілися з військовослужбовцем Степаном Ориджуком

  • 688

Працівники Снятинської міської ради зустрілися з військовослужбовцем Степаном Ориджуком, який після важкого поранення перебуває вдома на реабілітації.

Степану Григоровичу 56 років. У мирний час уродженець села Княже працював в Прикарпаттяобленерго. Але після початку повномасштабного вторгнення росії відразу ж став на захист України.

Боронячи східні кордони нашої держави, під час виконання бойового завдання, у травні Степан Ориджук був важко поранений: черепно-мозкова травма, перелом кісток тазу, неврит лицьового нерва. Два місяці був прикутий до ліжка. Зараз захисник перебуває вдома на реабілітації.

Від імені міського голови Анатолія Шумка та

всієї Снятинської громади керівник апарату Оксана Саміла та головний спеціаліст Віра Савончак подякували захиснику за віддану службу і захист нашої держави та вручили йому теплі речі: військову форму, бушлат, термобілизну, шкарпетки, тактичні рукавиці, спальник, каремат та дощовик.

Після одужання Степан Григорович повертається на службу. "Я не боюся ворога, який попереду, я хвилююся за рідних, котрі за моєю спиною", - говорить захисник.

Після завершення війни Степан Ориджук мріє повернутися до роботи та виховувати внуків, яких у нього аж троє.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису