10 листопада на базі Снятинського центру позашкільної освіти «Сокіл» відбувся ІІ етап щорічного конкурсу іграшок - сувенірів серед учнів закладів освіти та вихованців позашкільних навчальних закладів

  • 166

 

13 закладів освіти Снятинської громади та ЦПО «Сокіл» представили близько 80 виробів учнівської творчості з різних напрямів декоративно-ужиткового мистецтва.

Журі конкурсу в складі представників відділу освіти, молодіжної політики та спорту, ЦПО "Сокіл" та вчителів шкіл, оглянувши роботи, відзначили неповторність, високий рівень майстерності та оригінальність виробів, виготовлених в кращих традиціях українського народу.

Тут були і Берегиня роду українського, Вісник миру, славнозвісний пес Патрон, наші мужні захисники, ангел - охоронець, який оберігає українське військо і всю нашу державу, та багато інших символів та оберегів, власноручно виготовлених обдарованою учнівською молоддю Снятинської громади.

А першими відвідувачами виставки-конкурсу стали учні Снятинського ліцею ім.В.Стефаника. Діти з захопленням розглядали роботи юних талантів громади.

Відвідати виставку можна впродовж наступного тижня. Далі переможці у трьох вікових групах будуть представляти нашу громаду на ІІІ етапі конкурсу в Івано-Франківську.

Бажаємо всім учасникам конкурсу міцного здоров’я, творчого розвитку, а переможцям – успіхів в обласному етапі конкурсу.