ГЕРОЇ НАШОГО ЧАСУ

  • 640

Працівники Снятинської міської ради зустрілися з військовослужбовцем Ванжурою Іваном Васильовичем з села Русів. У червні Іван Васильович був мобілізований до лав Збройних сил України. Боронячи українські кордони на сході нашої держави, захисник двічі отримав поранення. Останнє - вкінці серпня. Після кількох тижнів, проведених у лікарні, перебував вдома на реабілітації.

До війни Іван Ванжура працював водієм-далекобійником. Разом з дружиною Боженою виховує двох доньок. Говорить, що діти хоча і звикли до частих відряджень батька, дуже за ним сумують: "Я щодня думаю про свою сім'ю. Це додає мені сили".

Від імені міського голови Анатолія Шумка та всієї Снятинської громади, керуюча справами Оксана Саміла та завідуюча сектором Сніжана Мельничук подякували бійцю за захист нашої Держави, за героїзм і стійкість, за мирне небо над нашими головами та вручили військову форму і бушлат, адже боєць вже цього тижня повертається на фронт.

Після перемоги військовий мріє повернутися на улюблену роботу і більше часу проводити з сім'єю.

"Я вірю у нашу швидку перемогу і разом з іншими захисниками робитиму все, щоб її наблизити, - говорить військовослужбовець.

Всіх, хто зараз в тилу, захисник закликає молитися та вірити у нашу перемогу.

Снятинська громада дякує своїм незламним синам і донькам, які, ризикуючи власним життя, мужньо боряться з агресором. Пишаємося Вами! Хай вас береже Господь Бог!

  

Фото без опису  Фото без опису