Сьогодні, напередодні Дня працівників сільського господарства, у конференційній залі Снятинської міської ради відбулася святкова нарада з фермерами Снятинської громади.

  • 540

Зі щирими словами привітань до учасників заходу звернувся міський голова Анатолій Шумко, який подякував «працівникам землі» за їх віддану, нелегку, проте таку потрібну працю, побажав усім миру, добра, оптимізму, натхнення, достатку, сімейного благополуччя, щедрих врожаїв та нагородив Знаками вдячності Снятинської міської ради «за співпрацю, підтримку Збройних сил України, вагомий особистий внесок у наближення Перемоги та з нагоди Дня працівників сільського господарства України».

На зустрічі також виступили голова благодійної організації «Благодійний фонд «Батьківська опора» Наталія Клим, яка прозвітувала про закуплені автотранспорти для потреб Збройних сил України. Варто зауважити, що вагомий внесок у придбання цих транспортів надали фермери Снятинської громади, про що було окремо відзначено.

Представники другого відділу Коломийського РТЦК та СП також розповіли про значну підтримку захисників, яку надають фермери та підприємці Снятинської громади і зазначили, що усі транспортні засоби були направлені в військові частини, де перебувають захисники з нашого краю.

Фермери Снятинської громади у свою чергу подякували за підтримку та співпрацю й наголосили, що кожен повинен виконувати свою роботу якнайкраще та спільно боротися із нашим ворогом і впевнено наближати Перемогу.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису