У Снятинському коледжі відзначили День працівників сільського господарства

  • 528

З нагоди професійного свята у Снятинському коледжі відбулося традиційне свято працівників сільського господарства. Привітати викладачів коледжу та студентів завітав і Снятинський міський голова Анатолій Шумко.

«Це свято – визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо нашої країни. Зараз, у час війни, ми всі усвідомили наскільки багатою та значущою є наша Україна в агровиробництві… Тож нехай ваша віддана праця виховувати справжніх «синів землі» і надалі служить на користь державі, на благо України. Вірю, що багато зі студентів Снятинського коледжу стануть гідними господарями на своїй землі. Бажаю всім успіхів у праці, міцного здоров’я, людського щастя вам і вашим родинам», – зазначив у вітальному слові Анатолій Богданович.

З нагоди свята міський голова вручив Грамоти кращим викладачам та працівникам коледжу, Подяку всьому освітянському колективу, а також подарунковий Сертифікат на суму 10000 гривень.

Окрім урочистої церемонії для всіх присутніх було підготовлено літературно-музичну композицію за участі студентів коледжу.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису