ОГОЛОШЕННЯ

  • 126

 

ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ З ВИЗНАЧЕННЯ ВИКОНАВЦЯ ПОСЛУГ З ВИВЕЗЕННЯ ТВЕРДИХ ПОБУТОВИХ ВІДХОДІВ В НАСЕЛЕНИХ ПУНКТАХ СНЯТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Снятинська міська рада Коломийського району Івано-Франківської області повідомляє про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з організації збирання та вивезення побутових відходів, що утворюються на території Снятинської міської територіальної громади.

   Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Організатор конкурсу – Виконавчий комітет Снятинської міської ради, адреса: 78301, м.Снятин, пл.Незалежності України,1, Коломийського району, Івано – Франківської області.

  Підстава для проведення конкурсу:

Ст.30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 25 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Рішення Виконавчого комітету Снятинської міської ради №399-23/2022 від 17.11.2022р. «Про проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Снятинської міської територіальної громади».

    Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону особи, в якої можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення твердих побутових відходів:

Місце: м.Снятин, пл.Незалежності України,1,  зал засідань

Дата: 23 грудня 2022р., о 10.00 год.

Для отримання детальної інформації щодо подання конкурсних пропозицій та умов надання послуг з вивезення побутових відходів слід звертатися до начальника відділу економічного розвитку, комунального господарства, транспорту, підтримки аграрного сектору, інвестицій та міжнародного співробітництва Ганжі Оксани Василівни, тел.0970394220, ел. поштаeconomicpart@ukr.net

    Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

1. Наявність матеріально-технічної бази.

2. Вартість надання послуг.

3. Досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів не менше одного року

4. Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації.

    Характеристика території та об’єктів утворення побутових відходів, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів:

 - 26 населених пунктів, поділених на 2 лоти;

- кількість приватних будинків – 4235 та 5867 відповідно;

- кількість багатоквартирних будинків – 121 та 3 відповідно;

- підприємств, установ, організацій – 132 та 154 відповідно.

    Способи, місце та кінцевий термін подання конкурсних пропозицій:

Спосіб: особисто або поштою.

Місце: 78301, м.Снятин, пл.Незалежності України,1, Коломийського району, Івано – Франківської області.

Кінцевий строк: до17.00 год 21 грудня 2022 р.

    Місце та спосіб отримання конкурсної документації:

Адреса: 78301, м.Снятин, пл.Незалежності України,1, Коломийського району, Івано – Франківської області.

Спосіб: особисто або поштою протягом трьох робочих днів після надходження заяви про участь у конкурсі.

 

Вимоги до конкурсних пропозицій:

Конкурсна пропозиція подається у формі письмової заяви за підписом уповноваженої посадової особи учасника, до якої додаються документи згідно переліку. 

Конкурсна документація прошита, пронумерована та скріплена печаткою подається у запечатаному конверті. На 1 лот учасник має право подати лише одну конкурсну пропозицію.

Конкурсна пропозиція повинна мати реєстр наданих документів, в якому перераховуються найменування документів в складі конкурсної пропозиції із зазначенням номерів сторінок, на яких вони знаходяться.

Конкурсна пропозиція подається в запечатаному конверті,  у місцях склеювання якого повинні міститись відбитки печатки учасника процедури конкурсу. На конверті повинно бути зазначено «На конкурс з визначення виконавця послуг із збирання та вивезення твердих побутових відходів на території Снятинської міської територіальної громади»,  вказано найменування, місцезнаходження організатора конкурсу, повне найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника конкурсу, його місцезнаходження (місце проживання), ідентифікаційний код за ЄДРПОУ, номери контактних телефонів,  маркування "Не відкривати до 23 грудня 2022   року".

Інші інше

Всі інше