ВІДДІЛ КУЛЬТУРИ ТА ТУРИЗМУ СНЯТИНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ КОЛОМИЙСЬКОГО РАЙОНУ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

  • 101

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
на виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про ефективне використання державних коштів» від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування предмета

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Природний газ за ДК 021:2015 - 09120000-6 - Газове паливо

Відкриті торги проведені у порядку визначеними Особливостями здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України «Про публічні закупівлі», на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування» відповідно до  постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. №1178, https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2022-11-23-006149-a


 


405 570,31

грн. з ПДВ

Якісні та технічні характеристики предмета закупівлі обумовлені вимогами до параметрів якості природного газу згідно з вимогами ДСТУ та чинного законодавства України. Якість природного газу визначаються згідно із встановленими стандартами та нормативно-правовими актами, зокрема, положенням Кодексу газотранспортної системи, Кодексу газорозподільних систем. Фізико-хімічні показники газу природного, котрий постачається Замовнику, повинні відповідати міждержавному ГОСТ 5542-87 «Гази горючі природні для промислового та комунально- побутового призначення. Технічні умови».

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі та розміру бюджетного призначення обумовлений наявною потребою у постачанні природного газу на 2023 р. Для розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі та розміру бюджетного призначення застосовано ціну 16 553,89 грн. з ПДВ як найменшу на ринку постачання природного газу.

 

Інші статті

Всі статті