СНЯТИНЩИНА ВІТАЄ ЧЕМПІОНІВ

  • 548

З початку повномасштабного вторгнення російських військ на територію України, Снятинська громада гостинно надала прихисток багатьом вимушеним переселенцям.

Серед тих, хто змушений був тікати від війни - відомі на весь світ українські спортсмени Костянтин Мусієнко та Дарія Русаненко. Подружня пара ще у квітні переїхала на Снятинщину з Дружківки, що на Донеччині.

Костянтин - майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу, член національної збірної команди України, багаторазовий чемпіон України, чемпіон світу серед юнаків, триразовий чемпіон світу серед юніорів, багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів світу та Європи, рекордсмен світу та Європи (72 рекорди).

Його дружина Дарія - майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу, член національної збірної команди України, срібна призерка чемпіонату Європи серед жінок, бронзова призерка чемпіонату світу серед жінок, багаторазова чемпіонка України, світу та Європи серед дівчат та юніорок, рекордсменка світу та Європи (14 рекордів).

Міський голова Анатолій Шумко ініціював зустріч із спортсменами, подякував їм за наполегливість, відданість спорту та вручив Мусієнку Костянтину та Русаненко Дарії Подяки за високі досягнення, вагомий внесок у розвиток і популяризацію пауерліфтингу. Анатолій Шумко побажав чемпіонам і надалі під прапором України прославляти нашу державу.

Костянтин Мусієнко та Дарія Русаненко висловили щирі слова вдячності керівництву міської ради, а також мешканцям громади, зокрема, колишньому вчителю фізичної культури Чепизі Роману, за гостинність.

Урочисто привітати та поспілкуватися з чемпіонами прийшли учні Снятинського ліцею ім. М. Бажанського, тренери Снятинської ДЮСШ та юні спортсмени громади.