В Снятині відзначили День Збройних Сил України та День Волонтера

  • 538

Сьогодні в Снятині відзначили День Збройних Сил України та День Волонтера.

Міський голова Анатолій Шумко подякував всім захисникам і захисницям за їхню мужність, відвагу та незламність.

"Велика подяка за те, що ви робите для України та нашого народу. Снятинська громада пишається своїми воїнами, котрі сьогодні мужньо боронять українські кордони на передовій, пораненими бійцями, котрі перебувають на лікуванні та реабілітації, та всіма, завдяки кому наші діти мають тихі ночі та мирні світанки. Громада молиться за вас та чекає на повернення своїх Героїв. Пам'ятаємо та шануємо пам'ять кожного, хто віддав своє життя за Україну", - зазначив міський голова.

Анатолій Шумко нагородив військовослужбовців Грамотами Івано-Франківської обласної ради та Знаками вдячності Снятинської міської ради.

Також міський голова вручив квіти та подякував тим, хто сьогодні жертовно піклується про інших - волонтерам Снятинської громади.

"Витрачаючи власний час та ресурси, ви неодноразово допомагаєте всім, хто цього найбільше потребує, та своїм прикладом надихаєте інших. Цінуємо та поважаємо вашу працю.

Дякуємо кожному мешканцю нашої громади, кожному підприємцю та фермеру, котрі сьогодні допомагають нашим Збройним Силам України", - зауважив Анатолій Шумко.

Для захисників та волонтерів прозвучали слова вітань та вдячності від учнів Снятинського ліцею "Інтелект".

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Інші новини

Всі новини