Профілактична робота з неповнолітнім, який перебуває на обліку Коломийського районного сектору пробації.

  • 105

 

Днями в Коломийському районному секторі №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області разом із інспектором сектору ювенальної превенції Коломийського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Оксаною Пожоджук та дитячим психологом у просторі дружньому до дитини Благодійного Фонду Карітас Коломия Ганною Факас було проведено заняття для неповнолітнього клієнта пробації спільно з його батьком, на тему: «Прагніть жити правдиво».

В ході бесіди обговорювали що досить важливо вести чесний спосіб життя, не розповсюджувати брехні, розглядали поняття правда з різних точок зору, розбирали поняття «правда» та «істина», наголошували на тому, що варто жити по совісті та не допускати брехні в сім’ї та суспільстві. А також важливо навчитися відстоювати свою точку зору, але поважати думку оточуючих, оскільки це не тільки стане основою, на якій базуватиметься спілкування, а й формуватиме самоповагу.

Неповнолітній клієнт пробації під час заняття був досить активний, задавав питання присутнім працівникам, на які вони з задоволенням надавала відповіді.