На Снятинщині 5 опорних закладів освіти отримають по 2 тисячі доларів на модернізацію шкільних їдалень

  • 828

Опорні заклади загальної середньої освіти Снятинської міської ради отримають одноразову грошову допомогу у розмірі 2000 доларів США на закупівлю обладнання та ремонт шкільних їдалень.

Про це йдеться в поставнові Кабінету Міністрів України від 6 грудня 2022 року №1386 “Про реалізацію спільного з Міжнародним надзвичайним фондом допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) проекту щодо надання грошової допомоги опорним закладам загальної середньої освіти у 2022/23 навчальному році”.

В Снятинській міській територіальній громаді, ці кошти отримають:

  • Вовчківський ліцей імені Василя Равлюка Снятинської міської ради,
  • Джурівський ліцей Снятинської міської ради,
  • Задубрівський ліцей імені Богдана Ступарика Снятинської міської ради,
  • Снятинський ліцей імені Василя Стефаника Снятинської міської ради,
  • Стецівський ліцей Снятинської міської ради.

Витратити кошти можна для вирішення таких питань:

закупівля обладнання для шкільних їдалень (придбання холодильників, плит, меблів тощо);

здійснення поточного ремонту шкільних їдалень з метою покращення гігієни, зокрема ремонту водопровідних, вентиляційних, електричних мереж та підлоги.

"Цей гуманітарний проєкт загальною вартістю понад 2 мільйони доларів охопить 1 тисячу шкіл, де навчаються більш як 450 тисяч дітей. ️Спільна ініціатива Першої леді, Мінреінтеграції та UNICEF покликана забезпечити якість освітнього процесу в умовах війни, допомогти дітям покращити їх фізичне та психічне здоров’я, а також популяризувати серед них здорове харчування", — повідомили в Мінреінтеграції.

Фото без опису