Комунальна установа «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Снятинської міської ради

  • 111

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
на виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про ефективне використання державних коштів» від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

 

Найменування предмета

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Електрична енергія

за ДК 021:2015 - 09310000-5 Електрична енергія

 

Відкриті торги з особливостями

UA-2022-12-24-002229-a

169000.00

грн

з ПДВ

Кількість товарів: 26 000 кВт

Місце поставки товарів: Відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Снятинської міської ради, що знаходиться по вул. Миру,7, с. Стецева, Снятинська ТГ, Коломийський р-н, Івано-Франківська обл.

Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати вимогам чинного законодавства із захисту довкілля, відповідати основним вимогам державної політики України в галузі захисту довкілля та вимогам чинного природоохоронного законодавства.

Відносини між енергопостачальною організацією та споживачем електричної енергії регулюються наступними документами:

  • Законом України "Про публічні закупівлі";
  • Законом України від 13.04.2017 № 2019-VIII  "Про ринок електричної енергії";
  • Постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 312 "Про затвердження Правил роздрібного ринку електричної енергії";

- Постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 307 "Про затвердження Правил ринку";

 Постановою НКРЕКП від 27.12.2017 № 1469 "Про затвердження Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії

Для забезпечення безперервного надання послуг з постачання електричної енергії Споживачу, Постачальник зобов’язується здійснювати своєчасну закупівлю електричної енергії в обсягах, що за належних умов забезпечать задоволення попиту на споживання електричної енергії Споживачем.

Постачальник зобов’язується забезпечити комерційну якість послуг, які надаються Споживачу за цим Договором, що передбачає вчасне та повне інформування Споживача про умови постачання електричної енергії, ціни на електричну енергію та вартість послуг, що надаються, надання роз’яснень щодо положень актів чинного законодавства, якими регулюються відносини Сторін, ведення точних та прозорих розрахунків зі Споживачем, а також можливість вирішення спірних питань шляхом досудового врегулювання.

Споживач має право на отримання компенсації за недотримання Постачальником показників комерційної якості послуг. Постачальник зобов’язується надавати компенсацію Споживачу за недотримання Постачальником показників комерційної якості послуг у порядку, затвердженому Регулятором, та опубліковується ним на своєму офіційному веб-сайті (порядок надання компенсацій та їх розміри).

Розрахунок очікуваної вартості обумовлений аналізом даних та розрахований у відповідності до прогнозованого об’єму електричної енергії, що планується спожити установою.

Розмір бюджетного призначення – 169000,00 гривень

 

Інші статті

Всі статті