Міністерство аграрної політики розпочало прийом заявок від підприємств сектору харчової промисловості та агропромислового комплексу.

  • 510

Уряд докладає максимум зусиль, щоб мінімізувати негативний вплив енергетичної кризи на роботу агросектору.

20 грудня набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 р. №1384 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2020 р. №1109 «Деякі питання об’єктів критичної інфраструктури» (далі – Постанова).

Міністерство аграрної політики та продовольства України, відповідно до Постанови, визначатиме перелік об’єктів критичної інфраструктури сектору харчової промисловості та агропромислового комплексу. Вже створена робоча група з ідентифікації та категоризації підприємств та розпочато прийом заявок.

Належність до критичної інфраструктури підприємств визначатимуть, зокрема, за такими критеріями:

• належність підприємства до певного сектору;

• кількість людей, яких забезпечує підприємство;

• негативний вплив на інші сектори в разі відсутності енергопостачання;

• зв’язок з іншими об’єктами критичної інфраструктури.

Статус об’єкта критичної інфраструктури може надавати пріоритетність у забезпеченні електроенергією та впливати на бронювання військовозобов’язаних працівників.

Документи з супровідним листом довільної форми надсилаються на поштову адресу Міністерства: 01001, м. Київ, вул. Хрещатик, 24 або на e-mail: agro-ki@minagro.gov.ua.

У разі подання пакету документів на e-mail документи необхідно подавати в форматі PDF.

Будьте уважні!

У разі повторного надання пакету документів або додавання до вже переданих, необхідно обов'язково надсилати повний пакет, тобто включно з документами, що подавались при першому зверненні!

Увага!!!! Зазначений пакет документів подається з новим супровідним листом (з іншим вихідним номером та датою).

До супровідного листа додаються одним архівом всі необхідні документи !

Як подати документи для включення підприємства до переліку об’єктів критичної інфраструктури можна ознайомитися за посиланням - https://minagro.gov.ua/.../vklyuchennya-pidpriyemstv-do...

Інформує відділ економічного розвитку

Снятинської міської ради

Фото без опису