БОРІМОСЯ ЗА ЧИСТОТУ МІСТА РАЗОМ!

  • 519

Всупереч усім попередженням щодо небезпеки, яку несуть собою стихійні сміттєзвалища, люди продовжують викидати сміття у заборонених місцях.

Днями в місті Снятині під час чергового обстеження територій міста та його околиць, які регулярно проводяться майстром по благоустрою та муніципальним інспектор по благострою, в районі вулиць Мічуріна та Садової, а також в урочищі Попиречки (на узбіччі дороги в напрямку птахофабрики "Варто") виявилено 2 стихійні сміттєзвалища.

Зауважимо, що в місті Снятині, зокрема, і на цих вулицях, послуги з вивезення твердих побутових відходів надає ТзОВ “АВЕ Івано-Франківськ”.

Нагадуємо, що правопорушників Правил благоустрою можуть притягувати до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу в розмірі від 340 грн до 1360 грн.

Тож, вкотре закликаємо мешканців міста Снятин та всієї громади не бути байдужими, дотримуватися елементарних санітарних норм, Правил благоустрою Снятинської громади, не викидати сміття у заборонених місцях, а також активно укладати угоди на вивезення твердих побутових відходів задля збереження нашого з вами довкілля.

На жаль, такі випадки непоодинокі в нашій громаді. Незважаючи на те, що наші майстри по благоустрою постійно проводять огляди території міста, не завжди можна виявити своєчасно правопорушників.

Тому, закликаємо всіх мешканців боротися разом за чистоту в місті та громаді! Адже, здебільшого, створюють такі сміттєзвалища самі ж мешканці міста або люди, які проживають поряд.

Коли Ви стаєте свідком такого ганебного явища, як викидання сміття у не відведених для цього місцях, сфотографуйте порушення або зателефонуйте за номерами телефонів 03476 (2 51 12) або 096 112 40 25 для вчасного реагування та складання протоколу на порушників.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису