Розпочато роботи з ліквідації стихійних сміттєзвалищ

  • 257

 

Цього тижня працівники КП «Покуття-Комунальник» розпочали роботи з ліквідації стихійних сміттєзвалищ, які були виявлені минулого тижня. 

Комунальники уже прибрали те, що «насвинили» люди в урочищі «Попиречки» (на узбіччі дороги в напрямку птахофабрики "Варто"). Ліквідація інших стихійних сміттєзвалищ продовжується.

Найбільше дивує те, що жителі прилеглих вулиць бачать, хто це робить, але покривають один одного. А також не хочуть укладати договори на вивезення твердих побутових відходів.

Вчергове звертаємося до усіх жителів нашої громади: укладайте договори з ТОВ «АВЕ Івано-Франківськ»! Не засмічуйте навколишнє середовище! Міська рада не буде щоразу прибирати такі сміттєзвалища. Навчіться цінувати працю інших та поважайте себе! Інакше будете жити у смітті!

Звертаємося до свідомих громадян: якщо ви бачите порушників – повідомляйте про це працівників  комунальної служби «Покуття-Комунальник» або міської ради, адже майстер по благоустрою не може бачити цілу нашу громаду та контролювати кожного жителя. При виявленні порушників телефонуйте за номерами телефонів: 0960364390 (Сергій Онищук), 0961124025 (Віталій Гнатюк), 0961789291 (Марія Гуцуляк), 03476 (2 51 12) (міська рада) або 102 (поліція).

Ми самі маємо берегти й поважати природу, навколишній світ і, щонайменше, прибирати за собою. Адже наше місто чи село — це наш дім! Пам’ятайте, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису