У Снятині відчинила свої двері оновлена амбулаторія

  • 398

Амбулаторії загальної практики сімейної медицини №1 та №2 міста Снятина відтепер працюватимуть в новому приміщенні. Вже з 14 лютого мешканці громади зможуть отримувати медичні послуги у сучасних та затишних кабінетах за адресою: вул. Воєводи Коснятина, 19 А, м.Снятин.

Сьогодні медичний заклад офіційно відкрили міський голова Анатолій Шумко, його заступники, працівники Снятинського центру первинної медико-санітарної допомоги, члени Виконкому, депутати та представники Снятинської міської ради.

Священники - митрофорний протоієрей, декан Снятинський УГКЦ Теодор Оробець та протоієрей ПЦУ Микола Марусяк освятили нову амбулаторію.

Міський голова Анатолій Шумко подякував нашим захисникам, завдяки котрим сьогодні маємо можливість працювати та розвивати громаду.

“Незважаючи на війну, нам вдалося всього за кілька тижнів облаштувати новий сучасний медичний заклад, провести всі необхідні ремонтні роботи та упорядкувати кабінети.

Роками лікарям доводилося приймати пацієнтів у тісних непристосованих кабінетах. Нове ж приміщення амбулаторії значно більше за площею, тож буде комфортним і затишним для пацієнтів та лікарів.

Дякую керівнику та працівникам центру, старостам старостинських округів та всім, хто долучився до цієї справи. Завдяки спільним зусиллям нам вдалося навіть в такий непростий час відкрити оновлену амбулаторію. Ми і надалі продовжуємо працювати над тим, щоб жителі Снятинщини отримували якісні медичні послуги", - зазначив міський голова.

Директор КНП "Снятинський центр первинної медико - санітарної допомоги" Іван Тимофійчук висловив слова вдячності всім, хто доклав зусиль, щоб амбулаторія набула такого вигляду.

У амбулаторії прийматимуть 10 лікарів та 20 медсестер, а загалом вона обслуговуватиме 17 тисяч мешканців громади, серед яких понад 3,5 тисячі – діти.

Для надання первинної медичної допомоги у новому приміщенні амбулаторії функціонуватимуть кабінети лікарів, профілактичних щеплень, маніпуляційний кабінет, лабораторія, дитяча кімната, реєстратура, зал очікування та інші господарські приміщення.

Завершилася урочиста подія вітальними словами від учнів Снятинського ліцею ім. А. Лотоцького.