У СНЯТИНІ ВШАНУВАЛИ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ВОЇНІВ-АФГАНЦІВ

  • 408

Щороку, 15 лютого, ми віддаємо глибоку шану мужності та героїзму воїнам-афганцям, які з честю та гідністю виконували свою непросту місію.

Сьогодні у Храмі Чуда Святого Архистратига Михаїла відбулася панахида за полеглими учасниками бойових дій на території інших держав. Після спільної молитви присутні вирушили до пам'ятного знаку воїнам, які загинули в Афганістані, щоб покласти квіти та схилити голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя, виконуючи військовий обов’язок.

Загартовані однією війною не можуть стояти осторонь іншої. Маючи бойовий досвід, ветерани Афганістану були активними учасниками Революції Гідності. І сьогодні вони знову продовжують боротьбу: хтось з початку війни добровільно став на захист України й боронить нашу державу від окупантів, хтось займається волонтерством. Кожен допомагає, чим може.

З початку повномастабного вторгнення чимало воїнів-афганців з Снятинської громади одними з перших відправилися добровольцями на захист Батьківщини. Ми безмежно вдячні їм за мужність, стійкість та витримку.

В цей день ми з вдячністю звертаємося до тих, хто живе поряд з нами. Висловлюємо щирі слова вдячності вам – сумлінним бійцям, героям-оборонцям за все, що ви зробили для світу й для України. Ви є взірцем служіння народу та державі, прикладом незборимої сили духу, героїзму та патріотизму. Ви, як ніхто, знаєте справжню ціну війни та миру. Низький уклін вам, миротворці. Хай затишок і шана оточують вас скрізь. Бажаємо всім, хто пройшов нелегкий бойовий шлях, міцного здоров’я, добра, благополуччя та мирного неба.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Інші новини

Всі новини