Відбулося засідання Виконавчого комітету Снятинської міської ради

  • 538

Сьогодні, 24 лютого, у річницю повномасштабного вторгення росії на територію України, відбулося засідання Виконавчого комітету Снятинської міської ради. Перед початком засідання всі присутні вшанували пам'ять полеглих у війні захисників.

Ми повинні пам’ятати про надто високу ціну мирного безхмарного неба для кожного з нас. Дякуємо кожному, хто сьогодні боронить нашу державу. Слава Україні! Слава нашим Захисникам!

На засіданні Виконкому розглянуто чимало важливих питаннь порядку денного.

Зокрема, члени Виконкому ознайомилися з інформацією про розширення мережі пунктів незламності та прихистків для внутрішньо переміщених осіб на території Снятинської громади.

Також розглянули питання про стан комунальних доріг в населених пунктах Снятинської громади та використання коштів на їх утримання. Зокрема, говорилося про те, що з настанням сприятливих погодних умов розпочнеться поточний ремонт комунальних доріг у громаді, які обслуговує міська рада.

Під час обговорення питання щодо роботи КУ «Місцева пожежна охорона», міській голова Анатолій Шумко вкотре нагадав про заборону та наслідки самовільного випалювання сухої рослинності та дав доручення керівнику МПО Івану Ступарику взяти під особистий контроль дане питання, провести профілактичні заходи у громаді, а у разі виявлення фактів випалювання, вжити заходів щодо притягнення паліїв до відповідальності.

Анатолій Шумко виніс на обговорення питання доцільності переїзду Снятинської поліклініки у приміщення лікарні та дав доручення розробити план заходів для забезпечення даного переїзду. Оскільки, у зв'язку із низькою енергоефективністю застарілої системи опалення, на оплату енергоносіїв у даному приміщенні щороку витрачаються значні кошти.

Міський голова відразу ж спростував можливі закиди щодо продажу теперішнього приміщення поліклініки, у разі переїзду медперсоналу: "Мова йде виключно про медичну та економічну доцільність, адже ми лише шукаємо можливість забезпечити належні умови для пацієнтів та лікарів, покращити медичні послуги, при цьому зменшити витрати на енергоносії", - підкреслив міський голова.

Детальніше ознайомитися з прийнятими рішеннями можна на офіційному сайті Снятинської міської територіальної громади.

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису