Снятинський відділ Коломийського районного управління ГУ ДПСС в Івано-Франківській області інформує:

  • 79

 

Снятинський відділ Коломийського районного управління ГУ ДПСС в Івано-Франківській області інформує стосовно виявлення перевищення допустимого рівня кадмію у рисі для ризотто, що експортувався з Італії.

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області отримало інформаційного повідомлення стосовно виявлення перевищення допустимого рівня кадмію у рисі для ризотто, що експортувався з Італії (виробник: Sapori Nostrani di Giorgio Turko, Italy; трейдер: WB Polska Sp. Z o.o., Poland ) до України (одержувач: ТзОВ «БЮРО ВИН», вул. Мечникова, 9, м. Київ, 01021).

Снятинський відділ Коломийського районного управління попереджає операторів ринку, які здійснюють обіг вищезазначеної продукції про необхідність вилучити її з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлений невідповідний продукт Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Снятинський відділ Коломийського районного управління ГУ ДПСС в Івано-Франківській області за адресою: м. Снятин ,вул. Винниченка,16

Для інформації.

Накопичення кадмію в організмі стає однією з причин захворювання на рак, зниження розумових здібностей – і втрати координації рухів.