СНЯТИНСЬКА МІСЬКА РАДА

  • 80

 

Снятинська міська рада

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
на виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про ефективне використання державних коштів» від 11.10.2016 №710 (зі змінами)

Найменування предмета

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі

Очікувана вартість предмета закупівлі

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Кулачинська в місті Снятин, Снятинської міської ради, Коломийського району, Івано-Франківської області

 (за кодом ДК 021:2015:45233142-6 – Ремонт доріг)

 

Відкриті торги з особливостями UA-2023-03-03-003281-а

270488,00

 грн., в т. з ПДВ

Умови виконання робіт: Покриття сухе, чисте, температура навколишнього середовища не нижче 10 гр. за Цельсієм.

 

Найменування робіт і витрат

Одиниця виміру

Кількість

 

Дорожній одяг

 

 

1

вул. Кулачинська в місті Снятин Снятинської територіальної громади

 

 

 

Ліквідація вибоїн машиною MADPATCHER MP 6.5 WD, при глибині вибоїн 50мм.

м2 площі фактичного ремонту

476.5

Щебінь митий із природного каменю для будівельних робіт, марка М-1000 і більше, фракція 5-10 мм.

Інші вимоги:

Підрядник повинен забезпечувати працівників спецодягом, реманентом та інструментом відповідно до сезону; дотримуватися трудового, природоохоронного та іншого законодавства України.

Підрядник повинен самостійно за свій рахунок забезпечувати виконання правил та заходів з охорони праці, техніки безпеки, пожарної безпеки та інше.

Підрядник повинен приступити до виконання робіт при сприятливих погодних умовах протягом одного робочого дня та забезпечити своєчасне проведення комплексу робіт по мірі їх надходження.

Підрядник самостійно визначає необхідність та кількість працівників, транспортних засобів, механізмів та обладнання для виконання якісно та у повному обсязі робіт, що є предметом закупівлі.

Перед організацією робіт Підрядник самостійно забезпечує підготовку ділянки дороги та узбіччя, забезпечує відсутність перешкод організації дорожнього руху в місцях виконання робіт та несе матеріальну відповідальність за шкоду заподіяну третім особам внаслідок незабезпечення організації дорожнього руху в місцях виконання робіт.

Підрядник забезпечує дотримання чистоти та порядку при виконанні робіт та зобов’язаний після виконання робіт привести територію до належного санітарного стану й охайного вигляду.

 

 

 

Процедура відкритих торгів проводиться у порядку, визначеному Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування (далі Особливості) що затверджені Постановою КМУ від 12.10.2022 за № 1178 (зі змінами), для забезпечення наявної потреби замовника у проведенні Поточного ремонту дорожнього покриття вулиці Кулачинська в місті Снятин, Снятинської міської ради, Коломийського району, Івано-Франківської області.

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі : визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалося шляхом розробки за затвердження кошторисної документації.

Обгрунтування розміру бюджетного призначення визначено відповідно до розробленого кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва, складеного відповідно до Настанов з визначення вартості будівництва», Наказу від 1.11.2021р. №281, в поточних цінах станом на 23 січня 2023р.

Вартість матеріальних ресурсів прийнята за даними замовника, вартість машино-години машин та механізмів за усередниними даними Мінрегіону України.

Кошторисна документація складена з застосуванням:

- Ресурсних елементних кошторисних норм на будівельні роботи;

- Ресурсних елементних кошторисних норм на монтажні роботи;

- Ресурсних елементних кошторисних норм на ремонтно-будівельні роботи;

- Ресурсних елементних кошторисних норм на пусконалагоджувальні роботи;

- Ресурсних кошторисних норм експлуатації будівельних машин та механізмів

Інші статті

Всі статті